Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu Antalya’da coşkuyla karşılandı!..

Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu Antalya’da coşkuyla karşılandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlk kez 2016 yılında Özcan Deniz’in çektiği  İkinci Şans isimli filmde kamera karşısına geçen Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu bu defa tiyato sahnesinde bir araya geldi.

Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu’nun iki kişilik oyunu ‘Bir Barda Bir Gece’ ilk kez geçtiğimiz yılın Kasım ayında  görücüye çıktı.

Yeşilçay’ın uzun bir aranın ardından sahnelere döndüğü, Saraçoğlu’nun ise ilk kez tiyatro sahnesine çıktığı DasDas Sahne’nin oyununda iki ünlü isim de performanslarıyla dikkat çekti.

İkili şu an turne heyecanı yaşıyor. Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu, Bir Barda Bir Gece oyunuyla dün akşam Antalyalı tiyatroseverlerle buluştu. Antalya’da coşkuyla karşılanan ikili bu anları instagram hesaplarından da paylaştılar.

Nurgül Yeşilçay ve Afra Saraçoğlu Antalya'da coşkuyla karşılandı!.. 7

Lulu Raczka’nın imzasını taşıyan, Distopik bir dünyayı gözler önüne seren ‘Bir Barda Bir Gece’, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bara giden üniformalı kız ile barın tek çalışanı bir kadının arasındaki gerilim ve soru işaretlerinin hiç bitmediği bir geceyi merkezine alıyor. İzleyenlerin günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyaya tanıklık edeceği oyunu Nagihan Gürkan yönetiyor.

Türkiye’nin en önemli yıldızlarından Nurgül Yeşilçay ile yeni neslin en parlak isimlerinden birisi olan Afra Saraçoğlu’nun iki kişilik oyunu Bir Barda Bir Gece, 27 Ocak 2022 Perşembe günü saat 20.30’da yine DasDas Sahne’de tiyatro tutkunlarıyla buluşacak.