Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Engin’i Onur Durmaz’dan “Aç kaldığım dönem oldu” açıklaması

Yargı’nın Engin’i Onur Durmaz’dan “Aç kaldığım dönem oldu” açıklaması

tarafından kadir kadir
Yargı - Onur Durmaz

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin güçlü konusu ve sağlam kadrosuyla yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri olan Yargı ödüllere doymuyor. Son ödül Yılın Marka Güzellik Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Erkek Oyuncu olarak dizide Avukat Engin’i canlandıran Onur Durmaz’a geldi!

Onur Durmaz, verilen ödülle ilgili röportajda gurur ve onur duyduğunu, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Oyunculuğuyla izleyicinin de beğenisini kazanan Onur Durmaz, bugüne kadar olan süreçte zorlu zamanlar yaşadığını ve işinin kolay olmadığını belirtti.

“İnanılmaz çalıştığım dönemler, aç kaldığım dönemler oldu. Oyunculuk adına en iyisini ortaya koymak için çok emek verdim. Ve vermeye devam ediyorum, geldiğim noktadan çok mutluyum” dedi.

Yargı'da Engin cinayet kurbanı

Yargı ile ilgili son günlerde herkesin merak ettiği “Engin öldü mü? Katili kim?” gibi çokça sorulan sorulara artık alıştığını söyleyen başarılı oyuncu, hiçbirine cevap veremediğini, ileriki günlerde dizinin nereye doğru gittiğini seyircinin ancak izleyip görebileceğini dile getirdi.

Online yayın platformu Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde Fırat Tanış’ın canlandırdığı Çelebi karakterinin gençliğine de hayat veren Onur Durmaz, her iki projede de çok muhteşem isimlerle çalıştığını ve keyif aldığını, hemen her gün sette yönetmenden yapıma ve oyunculara çok şey öğrendiğini söyledi.