Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile Veda Mektubu dizisinde tarzını konuşturuyor!

Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile Veda Mektubu dizisinde tarzını konuşturuyor!

tarafından ker_def

Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile çok konuşuluyor… Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu farklı hikayesi, başarılı oyunculukları ile olduğu kadar görkemli kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni topluyor.

Veda Mektubu’nun Alanur’u Nurgül Yeşilçay’ın dizinin pazartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümündeki stili ve kıyafetleri bir kez daha dikkatleri üzerine çekecek.

Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile Veda Mektubu dizisinde tarzını konuşturuyor! 8

Rolü için kilo veren spor ve yoga yapan güzel oyuncu canlandırdığı karakter kadar giydiği kıyafetlerle de beğeni topluyor. İddialı kostümler ve aksesuarlar için farklı tasarımcılarla çalışılırken renk seçimleri ilse Alanur’un burcu Akrep’e göre yapılıyor.

Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile Veda Mektubu dizisinde tarzını konuşturuyor! 9

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova.”

Veda Mektubu heyecan dolu yeni bölümü ile 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…