Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın yeni projesi belli oldu!

Nurgül Yeşilçay’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — En son Kefaret dizisiyle izlediğimiz Nurgül Yeşilçay yeni projesini belirledi. Yepyeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay, yeni dizisinin heyecanı içinde.

45 yaşındaki oyuncu 1998 yılında çekilen İkinci Bahar dizisinde canlandırdığı Gülsüm karakteriyle hayatımıza girdiğinden bu yana birçok dizide rol aldı. Oyuncu adını ilk kez duyurduğu İkinci Bahar’ın ardından rol aldığı Asmalı Konak ile Türkiye’nin en ünlü kadın oyuncularından biri oldu.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni projesi belli oldu! 8

Bugüne kadar Gülperi, Paramparça, Sultan, Galip Derviş gibi birçok başarılı dizide rol alan oyuncu en son başrolünü Mert Fırat’la paylaştığı Fox TV dizisi Kefaret’le ekrana gelmişti. Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli isimli romanından uyarlanan dizi temmuz ayında 35. bölümüyle final yapmıştı.

O günden bu yana herhangi bir projede yer almayan ve tiyatro yapmak istediğini söyleyen Yeşilçay, DasDas tarafından sahneye konulan Bir Barda Bir Gece isimli tiyatro oyununda başrolü Afra Saraçoğlu ile paylaştı.

Nurgül Yeşilçay'ın yeni projesi belli oldu! 9

Yeşilçay şimdi yeni film projesiyle yeniden izleyicilerle karşılaşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Yeşilçay’ın yeni filminin adı Kim Bu Aile.  Yeni proje için sarıya boyattığı saçlarıyla fotoğrafını koyan Yeşilçay, “Menekşe Ablanızla tanışın çabuk. Adem Komser’le de tanışın” diye yazıp oyuncu Cengiz Bozkurt’u etiketledi.

Bu gönderiden anlaşıldığı kadarıyla Nurgül Yeşilçay yeni filminde Menekşe isimli bir karakteri canlandıracak. Cengiz Bozkurt da Adem Komiser…