Ana sayfa Sosyal Medya O Kız dizisinde herkesin gözü Cengiz Orhonlu’nun üzerine çevrildi!

O Kız dizisinde herkesin gözü Cengiz Orhonlu’nun üzerine çevrildi!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları yayınlanan ve Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan O Kız, heyecan dolu hikayesi ile ilgi görmeyi sürdürüyor. Dizide Sitare karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları’nın öne çıktığı bir süreç yaşanıyor. 11. bölümde Sitare’nin ölümle burun buruna geldiği o anlar herkesin nefesini kesti…

Gerek hikayesi gerekse oyunculuk performansları ile her daim çok izlenen dizinin ekrana gelen yeni bölümü yine seyirciden tam not aldı. Dizide Ozan karakterini canlandıran Cengiz Orhonlu ise performansı ile alkış alan isimlerden birisi oldu.

Daha önce Arka Sokaklar dizisinde tecrübe kazanan Orhonlu, Bensiz ve Ayna Ayna isimli sinema filmlerinin de kadrosunda yer aldı. Oyuncu, O Kız dizisi ile birlikte geniş bir hayran kitlesinin de dikkatini çekmeyi başardı.

Ozan karakteri ile bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Cengiz Orhonlu, farklı yeteneklerini de dizinin sahnelerinde ortaya koyuyor. 11. bölümde Cengiz Orhonlu, “Unutma Beni” isimli şarkıyı seslendirdi. Oyunculuğunun yanı sıra müzisyenliği ile de çok konuşulan Orhonlu’nun bu performansı sosyal medyada da büyük beğeni kazandı.

O Kız dizisinde Zeynep olarak izlediğimiz Dilin Döğer’in de bulduğu bu önemli fırsatı iyi bir oyunculuk sergileyerek başarılı şekilde değerlendirdiğini söylemek gerekiyor.

O Kız dizisinde ise; heyecanı yüksek, sürükleyici bir bölüm ile izleyici karşısına çıkan dizide bu hafta da olaylar durmadı. Doruk, Sitare ve Ozan arasındaki yasak ilişkiye şahit olduğu için allak bullak olurken, Ardıç’ın yıllar sonra konuşmaya başlaması Sitare’yi köşeye sıkıştırdı. Somerler ‘in Yalısı’nda çıkan yangınla Sitare’nin ölümle burun buruna gelmesi haftaya dizide çarpıcı anların yaşanacağının sinyallerini verdi.

O Kız’ın yönetmen koltuğuna Deniz Yılmaz Şayir otururken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

O Kız, yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…