Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran’la ilgili en güzel tespiti Esra Dermancıoğlu yaptı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran’la ilgili en güzel tespiti Esra Dermancıoğlu yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’nin Pazartesi akşamları yayınlanan dram hikayesi Bir Küçük Gün Işığı, izleyiciler tarafından merakla takip edilmekte. Dizinin başrollerinde yer alan Berk Oktay ve Seray Kaya’nın uyumu beğeni toplarken, sevilmeyen karakter Ümran’a hayat veren Esra Dermancıoğlu da oyunculuğu ile övgüler alıyor.

Her ne kadar oynadığı karakter izleyiciye saç baş yoldursa da Dermancıoğlu, son derece sert, soğuk, empati yoksunu, sinsi bir kadın olan Ümran’ı başarı ile canlandırmakta. Oyuncunun hayat verdiği karakter, ekran başında diziyi izleyenleri hayli zorluyor! Anne olmasına karşılık, iki çocuğundan birine çok kötü davranan ve geçmişindeki travmaların yükünü kızına yükleyen Ümran’a sinir oluyor!

Kızı Dila ile olan ilişkisi başta anlaşılmayan Ümran’ı, istemediği bir adamla zorla evlendirildiği, oğlunun sevdiği adamdan olmasına karşılık kızının eşinden olduğu öğrenilmişti. Ümran, bu gerçeği özenle saklarken, gencecik bir kadınken başına gelenlerin acısını kızından çıkarıyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran'la ilgili en güzel tespiti Esra Dermancıoğlu yaptı! 9

Sevmediği kocasından olan kızı Dila’ya yapmadığı kötülük kalmayan Ümran, izleyenlerin sinir ayarlarıyla oynarken, Esra Dermancıoğlu da karakteri etkileyici performansı ile başarılı bir şekilde ortaya koymakta! Tıpkı annesi gibi kendisi de kızı Güneş’e eziyet eden Dila’nın yaşadıklarını anlamaya çalışan izleyici, Ümran’ın geçmişindeki travmalarına karşılık yine de yaptıklarını hoş göremiyor!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran'la ilgili en güzel tespiti Esra Dermancıoğlu yaptı! 10

Kabul edilmesi mümkün olmayan tavırlarıyla bir anne olmasına karşılık kızına ve torununa tavrı, Ümran karakterini izlerken zorluyor. Rahatsız edici sahnelerle birlikte Ümran, izleyenlerin sevmediği bir isim. Esra Dermancıoğlu’nun hayat verdiği karakter ile ilgili yorumu ise dikkat çekici.

Kendisi de anne olan Esra Dermancıoğlu, çocuklarıyla kurduğu ilişkiden örnek vererek Ümran’ın hiç empati kurmadığını belirtiyor. Dermancıoğlu, rolünü canlandırmakta zorlandığını da saklamıyor ve “Kendi yaşadıkları travmaları çocuklarına kusan, bir anne değilim ben. Onun için tabii ki zor. Çünkü hiç empati göstermiyor, evet arkasında bir travma yatıyor ama hayatın içinde kimse kimseye böyle davranmamalı. Evet çok zor, çok sert bir kadın” ifadesini kullanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Ümran'la ilgili en güzel tespiti Esra Dermancıoğlu yaptı! 11

Öz kızı olmasına karşın Dila’ya yaptıkları karşısında Bir Küçük Gün Işığı dizisini izleyenler için Ümran asla kabul edilebilecek bir karakter değil. Esra Dermancıoğlu da kendi çocuklarına bunca eziyeti reva gören bir kişinin kendi isinde bir seri katil beynine sahip olduğu görüşünde!

Canlandırdığı Ümran’ın hiç bir travmatik geçmişinin bu kötülükleri yapmasına sebep olamayacağını vurgulayan Esra Dermancıoğlu, pek çok izleyicinin sesi olarak oynadığı karakter hakkında ortak bir düşünceyi şöyle dile getiriyor!

“Bir insanın travması olsa da olmasa da karşısındaki insana, kızına, yardımcısına, babasına, arkadaşına… Bu şekilde yaşayan bir insanın kendi içinde mümkün değil bir seri katil beynine sahip olması lazım. O kadar sıfır empati ve sıfır özleşme için. Onun için büyük bir vicdan azabı. İnsanlara düzgün ve üsluplu ve iyi davranmak aslında kendin için iyi bir şey. Kendi rahatlığın, lüksün için önemli. Çünkü sonrası çok sana büyük yük bence.”