Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Kız dizisine çok iddialı giriş yapan yeni karakter Doruk’u kim canlandırıyor?

O Kız dizisine çok iddialı giriş yapan yeni karakter Doruk’u kim canlandırıyor?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan O Kız dizisinin duygu yüklü hikayesine yeni bir karakter daha katıldı. Dizinin 8. bölümünde ortaya çıkan Doruk karakteri kim? İşte bu karakter ile ilgili izleyiciler detayları çok merak ediyor.

Doruk karakterini canlandıran kişi genç oyuncu Ali Öner oldu… Dizinin sekizinci bölümünden itibaren izlemekte olduğumuz Doruk, aslında Sitare’nin üvey oğludur. Sezin Akbaşoğulları’nın muhteşem bir performans ile ortaya koyduğu Sitare karakteri, diziye büyük renk katıyor. Sitare’yi fena halde dağıtan hamle ise Doruk karakterinin ortaya çıkması oldu.

Ali Öner, diziye etkili bir giriş yaparak kendisini gösterdi ve izleyiciler de gelecek bölümlerin heyecanını yaşıyor. Doruk karakteri, Sitare, Zeynep ve Ozan’ın hayatına hızlı bir giriş yaptı ve bu durum da O Kız dizisindeki heyecanı fazlasıyla artırdı..

Sitare için tehlike çanları çalmaya başladı ve yeni bölümde Doruk ile Sitare arasında neler yaşanacağı da çok önemli bir hale geldi.

O Kız dizisine çok iddialı giriş yapan yeni karakter Doruk'u kim canlandırıyor? 7

Sitare’nin üvey oğlu Doruk’un gelişi herkesin hayatında büyük değişikliklere sebep oldu. Sitare, var gücüyle Doruk tehdidinden kurtulmaya çalışırken, Ozan’ın Sitare’ye misilleme yapıp Zeynep’i takipten çıkmasıyla başlayan süreç Ozan ve Doruk iş birliğiyle beklenmedik bir noktaya vardı.

Ozan artık Doruk’la birlikte Sitare’nin karşısındayken, Sitare’nin yanında ise sadece Zeynep kaldı. Diğer yandan Kadir, Sitare ile yaptıkları kahvaltıdan beri üst katta ‘gezen adamı’ gördüğünü söyledi.

Sitare ile yeniden karşılaştıklarında gördüğünü ona da söylemesiyle Sitare hayatının en riskli kararlarından birini verdi. Dizinin finaline ise Doruk’un babasını bulması damga vurdu. Babasının yaşadığını Kadir’den öğrenen Doruk hızla eve gitti.

Artık gerçeği öğrendiği için Sitare onu durduramadı. Yaşanan bu olay karşısında kendini açıklamaya çalışan Sitare’nin hayatı ise kökten değişti.

O Kız heyecan dolu 9. yeni bölümü 16 Kasım Çarşamba günü Kanal D ekranında yayınlanacak ve yeni bölümden ilk fragman da ortaya çıktı: