Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e dünyanın öbür ucundan sürpriz bir ödül geldi!

Kerem Bürsin’e dünyanın öbür ucundan sürpriz bir ödül geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, özellikle Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde Hande Erçel ile birlikte rol aldıktan sonra şöhretin sınırlarını daha da büyüttü! Bürsin, son dönemde bir kaç kez ziyaret ettiği İspanya’da hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılanırken, yaşanan durum, İspanyol basınında da haber oldu.

Gittiği bu ziyaretlerde dünyaca ünlü oyuncular ve yönetmenlerle bir araya gelen Bürsin, bu ülkedeki bazı önde gelen isimlerle de görüşmeler yaptı. İspanyolca öğrenmeye çalışan oyuncunun, önümüzdeki dönemde bazı İspanyol yapımlarında oynaması da söz konusu.

Son dönemde ekranda olmasa da sosyal medyanın gündeminden düşmüyor oyuncu! Hande Erçel ile bir süre devam eden birlikteliğinin bittiği haberlerinden aylar sonra, yeniden bir araya geldikleri şeklinde haberlerle magazinde yer alıyor şu günlerde.

Kerem Bürsin'e dünyanın öbür ucundan sürpriz bir ödül geldi! 7

Sen Çal Kapımı dizisinin 80’den fazla ülkede yayınlanmasının ardından dünya çapında bir şöhrete de kavuşan Kerem Bürsin, özellikle Türk dizilerinin büyük bir merakla izlendiği Latin Amerika’da çok seviliyor. Oyuncunun, Latin Amerika’nın prestijli ödüllerinden birine aday olmasının ardından, büyük bir başarı haberi geldi yakın zamanda!

Kerem Bürsin, Latin Amerika’da çok sevilen Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ile ‘Produ Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Erkek Oyuncu’ kategorisinde birinci olarak sürpriz bir ödül aldı! Türk oyuncularının, rol aldıkları dizilerle birlikte farklı ülkelerdeki ödül törenlerinde aday olmaları ve aldıkları ödüller, Türkiye’ye de büyük gurur yaşatıyor. Kerem Bürsin’in aldığı bu ödül de hayranları tarafından heyecanla, sevinçle karşılanırken, Kerem Bürsin’in isminin bir kez daha yurtdışında anılmasını da sağlayarak şöhretini sağlamlaştırdı.