Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl bir tatlılık…Doğa Rutkay’ın kızı Piraye tıpatıp annesi! İşte minik Piti’nin son hali…

O nasıl bir tatlılık…Doğa Rutkay’ın kızı Piraye tıpatıp annesi! İşte minik Piti’nin son hali…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014 yılında Gazeteci-TV Yapımcısı- Yazar Kerimcan Kamal ile evlenen Doğa Rutkay, mutlu evliliğini 2018 yılında dünyaya gelen ikizleri ile taçlandırmıştı. Güldür Güldür Show ile uzun yıllardır ekranda olan oyuncunun ikizleri, kendisinden daha çok merak uyandırmaya başladı artık! Zira sevimli ikizlerin her halini sosyal medyadan paylaşan oyuncu, takipçilerinin de ilgiyle izlediği bir isim oldu.

Doğa Rutkay, samimiyeti ve doğallığıyla sevilen bir isim olarak, hem eğlendiren hem de bilgilendiren paylaşımlar yapmaya devam ediyor sosyal medyada. İkizleri Piraye ve Rutkay Kerim’in gelişimleri, büyümeleri sırasında edindiği bilgileri ve onların eğlenceli aktivitelerini takipçileriyle paylaşıyor.

İkizlerin hemen her dönemini takipçileri izliyor ama pek çok kişinin ortak bir duygusu da son paylaşımla ortaya çıktı. Doğa Rutkay’ın ikizlerinden kızı Piraye’nin gittikçe kendisine daha çok benzediği görülüyor. Yüzü, mizacı, duruşu annesiyle tıpatıp benzeyen küçük Piraye’ye annesi de kardeşi Rutkay da ‘Piti’ diye sesleniyor. Rutkay’a da Ruti diyen oyuncuyu takip edenler, yaz dönemini de Alaçatı’daki evlerinde geçirdiklerini biliyor.

Doğa Rutkay yeni sezonda Show TV’nin Çocuktan Al Haberi programını sunacağını da bir süre önce açıklamıştı. Anneliğin çok yakıştığı oyuncu, şimdilerde bu programa da çok yakışacak gibi duruyor… Takipçileri heyecanla yeni programı beklerken, Rutkay ve Piraye’nin son halleri de merak konusu olmaya devam ediyor.

İşte Doğa Rutkay’ın kızı Piraye ile Alaçatı’da tatildeyken çekilen bir fotoğrafı… Bakalım siz de annesine benzetecek misiniz?

Yaz bitmeden şu uzun uzun denizin tuzunu konuştuğumuz fotoğramız şurada dursun kızım evladım☺️????????????????☘️????????????
#allahtümevlatlarımızıkorusun
#piraye
#deniznedentuzluanne
#sorgulamayabaşladınmısenannem

O nasıl bir tatlılık...Doğa Rutkay'ın kızı Piraye tıpatıp annesi! İşte minik Piti'nin son hali... 7