Ana sayfa Sosyal Medya O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı!

O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla göz dolduran ünlü oyuncuların her hali takipçilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Ünlü oyuncu Hazal Subaşı, Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur’un son paylaşımları da beğeni topladı.

Çukur dizisinde Nehir karakterine hayat veren Hazal Subaşı, dizinin 4. sezon çekimleri öncesinde tatiline devam ediyor. Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, hem iş hem de özel hayatında mutlu günler yaşıyor. Bunun yansıması da sosyal medyada aşağıdaki gibi mutlu pozlarla anlaşılıyor.

O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı! 10

Baraj dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz da ekip arkadaşları ile buluştu. Sadece 2 bölüm yayınlanmasına rağmen çok beğenilen Baraj, yeni sezonda Fox TV’nin büyük beklentiler içinde olduğu yapımlardan birisi.. Biran Damla Yılmaz, “Erken paydos mu o?” notuyla setten aşağıdaki pozunu yayınladı.

O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı! 11

Son dönemde tiyatro çalışmaları ile dikkat çeken Çiğdem Batur da tatil günlerini doğa ile iç içe geçirmeyi tercih edenler arasında bulunuyor. Ünlü oyuncu, orman gezisine çıktı ve instagram hesabından da fotoğraflarını yayınladı.

O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı! 12

Oyuncu, “Bir fotoğraf çekme sorunsalı. Ormanda olup da ormandaymış gibi fotoğraf çekebilmek için küçük tüyolar aldım. Sizin de işinize yarayabilir. Son fotoğraftaki yaprak gölgesine dikkat. Bu arada sanat yönetmenim bir harika” diyerek farklı fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

O ne güzel gülüş Hazal Subaşı! Biran Damla Yılmaz ve Çiğdem Batur farkı! 13