Ana sayfa Sinema Offf çok güzel film olacak! Nur Fettahoğlu tamam, Hazal Kaya’nın dileği oldu!

Offf çok güzel film olacak! Nur Fettahoğlu tamam, Hazal Kaya’nın dileği oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamileliği dönemine denk geldiği için rolü canlandıramayacağı düşüncesi ile çok üzüldüğü bir proje olduğunu söylemişti. Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur? isimli kitabından uyarlanan, aynı isimle hazırlıkları süren filmde önemli gelişmeler var.

Hazal Kaya’nın başrolü Onur Tuna ile paylaşacağı ortaya çıktıktan sonra yeni isimler de gündeme geldi. Cem Belevi’nin projeye katıldığı ortaya çıktı. Şarkıcılığı ile de bilinen Cem Belevi, yıllar sonra yeniden setlere çıkacak.

Ardından Babil dizisinde Eda olarak izlediğimiz Nur Fettahoğlu’nun da kadroda yer aldığı açıklandı. Kitabın yazarı Aslı Kızmaz, instagram hesabından Nur Fettahoğlu ile kısa bir video yayınladı. İkilinin samimiyetinin yanı sıra Aslı Kızmaz’ın iddiası da dikkat çekti.

Aslı Kızmaz, paylaşımını şu mesaj ile yayınladı: “İlker’i ne kadardır tanıyorsam Nur’u da o kadardır tanıyorum. Tanısanız çok acayip kadındır. Kafası çok başka çalışır.. genelde sinir ederim O’nu.. Arar kızar kapatır.. Acayip bir bağ var aramızda… Kitabı yazarken O’na dedim ki eğer bu bir film olursa Harika Bal olcan mı dedim, olcam dedi.. Hatta kitabı O’na gönderirken not olarak “sen harika bir insansın” yazmıştım… Senaryoyu bile okumadan kız kardeşin filmi tabii ki de olacağım dedi… Oldu da… O kadar mutluyum ki. Öfff çok güzel film olcak ben size diyeyim…”

Bu paylaşıma yorum bırakan Hazal Kaya da Nur Fettahoğlu ile abla kardeş olmak için yıllardır beklediğini belirten şu yorumu paylaştı: “Yıllardır abla kardeş oynamayı bekledik beee nihayet Nur Fettahoğlu.”

Nur Fettahoğlu, Hazal Kaya’ya yanıt olarak “Delilik, başka şeyler de isteyelim” diye yorum yazdı.

Offf çok güzel film olacak! Nur Fettahoğlu tamam, Hazal Kaya'nın dileği oldu! 7

Hayranlarının heyecanla beklediği yeni projesi için bir başka paylaşım daha yapan Nur Fettahoğlu, “Harika Bal hoş geldin hayatıma” diye yazdı.

Benden Ne Olur isimli filmde Sertab Bal karakterine Hazal Kaya hayat veriyor. Harika Bal ise Sertab’ın ablası ve Nur Fettahoğlu tarafından canlandırılacak.