Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Ses Türkiye’de Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe arasında büyük gerginlik yaşandı!

O Ses Türkiye’de Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe arasında büyük gerginlik yaşandı!

tarafından ker_def
O Ses Türkiye jürisinde finaller öncesinde yeni gerginlik!

O Ses Türkiye yarışmasında Yıldız Tilbe ile Gökhan Özoğuz (Athena Gökhan) arasında yabancı dilde şarkı polemiği yüzünden ikinci kez kavga çıktığı iddia edildi. Tartışmanın uzaması üzerine çekimler ertelendi.

O Ses Türkiye yarışmasının yarı final öncesindeki son bant çekimleri sırasında Yıldız Tilbe’nin bir yarışmacıya Türkçe şarkı söylemediği için “Sesin çok güzel ancak keşke bir tane de Türkçe şarkı söyleseydin” demesi üzerine Gökhan Özoğuz çok sinirlendi.

Sabah’tan Özlem Avcı’nın haberine göre; 42 yaşındaki şarkıcı, yarışmacısını eleştiren Tilbe’ye sert sözler söyleyerek stüdyoyu terk etti. Yıldız Tilbe de Athena Gökhan’a karşı sert cevaplar verince ortalık iyice karıştı. Yarışmacı yüzünden çıkan tartışmanın ardından çekimler iptal edilerek başka bir güne ertelendi.

O Ses Türkiye’de yaşandığı iddia edilen son tartışma sonrası taraflardan yalanlama gelmedi.

O Ses Türkiye'de Gökhan Özoğuz ile Yıldız Tilbe arasında büyük gerginlik yaşandı! 7

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ
Daha önce de O Ses Türkiye’de bir yarışmacıya Tilbe’nin “Aaa sen Türkmüşsün… Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim” demesiyle tartışma çıkmış hatta ırkçılık iddiaları gündeme gelmişti.

“BURASI O SES TÜRKİYE”
Gerginliğin yaşandığı gün Yıldız Tilbe Sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı: “Bir çok ülkede Türkçe dili birbirinden farklı biçimde konuşuluyor, hiçbirini anlamıyorum. Anladığım dilde sesler arıyorum hepsi bu, hakkımdır. ‘O Ses World’ olsaydı, her dilde güzel seslere dönerdim… “O Ses İran” olsaydı Farsça arardım. İngiltere’de olsa İngilizce. Çin’de olsa Çince arardım.. Burası O Ses Türkiye olduğuna göre Türkiye Türkçesi lazım…Yoksa Azerileri benim kadar sevemezsiniz onlar benim canımdır” demişti.

TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYMUŞTU
Gökhan Özoğuz ise ırkçılık tartışmasına “Yıldız o kadar natürel bir insan ki! Aramızda tartışma olmadı. Yıldız ırkçı bir insan değil. Hepimiz oluruz, o olamaz” ifadeleriyle tartışmaya son noktayı koymuştu.