Ana sayfa Sosyal Medya O Ses Türkiye’de herkes Hande Erçel’i izlerken, bakın o ne yapıyordu?

O Ses Türkiye’de herkes Hande Erçel’i izlerken, bakın o ne yapıyordu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2021’e girerken evlerinde olan pek çok kişinin tercihi tv8’de yayınlanan ve artık klasikleşen O Ses Türkiye’yi izlemek oldu. Total, AB ve ABC+1 kategorilerinde reytingleriyle ilk sırada yer alan program O Ses Türkiye oldu. Büyük oranda kişinin izlediği programa birbirinden ünlü konuklar katıldı.

Aralarında Demet Özdemir, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Hande Erçel, Ayça Ayşin Turan, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol gibi pek çok dizi oyuncusunun da yer aldığı ünlü konuklar, şarkılarıyla izleyenleri hem coşturdu hem de keyifli anlar yaşattı.

Programa katılanlardan birisi de Kerem Bürsin’di. Bürsin, bu kez kendisi için çok zor olduğunu söylediği bir şeyi yaptı ve sahneye çıkarak şarkı söyledi. İngilizce bir şarkı seslendiren Bürsin, sahnedeyken Murat Boz’un jüri koltuğunda ise Hande Erçel oturuyordu.

blank

Bürsin’in bu sürpriz karşısındaki hali merak konusuydu ama Hande Erçel düğmeye basıp dönse de Kerem Bürsin bir süre farketmedi onu. Farkettiğinde ise çok güldü ve “Dalga mı geçiyorsun?” diyerek Sen Çal Kapımı dizisinde partneri olan Erçel’e yanıt verdi.

Sosyal medyada iki ünlü oyuncunun hayranları bu anlar karşısında coşarak pek çok paylaşım yaptılar. İki oyuncunun sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

blank

Herkesin kırmızı takım elbisesi içinde çok şık bulduğu Hande Erçel ise o saatlerde ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi ile 2021 yılına giriyordu.

Hande Erçel, evlerindeki küçük parti ve yılbaşı hazırlıklarının önünde yeğeni ile pozlar verdi. Ekranda, içine bir şey giymeden cesur dekolteli kırmızı ceketiyle görülen oyuncu, yılbaşı gecesi yeğeniyle verdiği pozda ise siyah mini elbisesi ile dikkatleri çekti.

O ekranda izleyiciyi eğlendirirken, aynı saatlerde kendisi de yeğeni Aylin Mavi ile mutlu bir yılbaşı geçiriyordu.
İşte Hande Erçel’in o anları:

blank