Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola’ya, O Ses Türkiye’de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş’ten onure eden mesaj

Ezgi Mola’ya, O Ses Türkiye’de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş’ten onure eden mesaj

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay- Yeni yılın ilk saatlerinde Türkiye’nin büyük bölümü O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programını izleyerek girdi. Pek çok ünlü ismin yer aldığı programda eğlenceli anlar yaşandı. Programa katılan isimlerden birisi de Ezgi Mola’ydı. Mola, yarışma kısmına değil ama sahneye çıkan yakın arkadaşı Enis Arıkan’a sürpriz yapmak için programa katılmıştı.

TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteriyle gündemden düşmeyen Ezgi Mola, güzel sesiyle de biliniyor. Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan isimlerden birisi.

Takipçileri sesinin güzelliğine de vakıf. Zaman zaman süslü ve ışıklı mikrofonunu alıp şarkılar söyleyen Mola’nın, Ebru Gündeş hayranlığı da biliniyor. Oyuncu sık sık Gündeş’in şarkılarını da söylüyor.

Bu kez O Ses Türkiye’de Ebru Gündeş’in jüri koltuğuna birlikte oturarak sahneye çıkan Enis Arıkan’a bir sürpriz yaptı. Daha sonra da Ebru Gündeş ile birlikte sahnede şarkılar söyledi.

Mola, daha çok eşlik etmeyi tercih etse de arada bir mikrofona da söyledi. Bu yayın sonrasında yaptığı paylaşımla da dikkat çekti. Ebru Gündeş’in de Ezgi Mola’ya yanıtı oyuncuyu onure etti.

Ezgi Mola'ya, O Ses Türkiye'de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş'ten onure eden mesaj 11

“Arkadaşlar ben nasıl böyle kendimden geçebilirim ya, üstelik Ebru Gündeş gibi bir şahane sesin yanında” mesajına Gündeş’ten “Sen o güzel enerjin ve yüreğinle her şeyin en iyisini yaparsın. Süpersin” yanıtı da Ezgi Mola’yı çok mutlu etti. Bu arada Gündeş, önümüzdeki günlerde Ezgi Mola’yı evine davet ederek birlikte şarkılar söylemek üzere de sözleşti.

Ezgi Mola'ya, O Ses Türkiye'de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş'ten onure eden mesaj 12

Bu arada cesur dekolteli kıyafetiyle de Ezgi Mola, O Ses Türkiye’de dikkatleri çekti. Şıklığıyla da beğeni topladı. Oyuncu, sosyal medya hesabından takipçilerinin yeni yılını da aşağıdaki paylaşımıyla kutladı…

Ezgi Mola'ya, O Ses Türkiye'de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş'ten onure eden mesaj 13

Ezgi Mola'ya, O Ses Türkiye'de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş'ten onure eden mesaj 14

Ezgi Mola, evinde sevgilisi Mustafa Aksakallı ile yeni yıla girdi. Ezgi Mola da herkes gibi O Ses Türkiye’yi ve dolayısıyla kendisini izliyordu. İşte o anlardan bir paylaşım…

Ezgi Mola'ya, O Ses Türkiye'de birlikte şarkı söylediği Ebru Gündeş'ten onure eden mesaj 15