Ana sayfa Dizi Fragmanları Off bu nasıl bir ilgi! Aşk Mantık İntikam’ın yeni fragmanına olan ilgi şaşırtıyor!

Off bu nasıl bir ilgi! Aşk Mantık İntikam’ın yeni fragmanına olan ilgi şaşırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisine olan ilgi katlanarak devam ediyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytinglerinin çok iyi geldiği biliniyor. Dizi geçen Cuma günü yayınlanan 9. bölümü ile birlikte reytinglerde sıçrama yaptı.

Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümünü hayranlar büyük bir heyecan ile bekliyor. Dizinin fragmanlarına yönelik ilgi de dikkatleri çekiyor. Pazar günü Aşk Mantık İntikam’ın yeni bölüm fragmanının yayınlanması bekleniyordu.

Fox TV tarafından da saat 17.15 gibi fragman youtube ortamında paylaşıldı. Fragman yayınlandıktan sadece 15 dakika içinde yüz binin üzerinde görüntülenme elde etti.

Off bu nasıl bir ilgi! Aşk Mantık İntikam'ın yeni fragmanına olan ilgi şaşırtıyor! 7

Hem Fox TV’nin hem de dizinin kanalından yayınlanan fragmanların ilk 15 dakika içindeki görüntülenme oranları ilginin ne kadar yüksek olduğunu anlatıyor. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar büyük izlenme oranları elde edilmesi her dizinin başarabileceği bir şey değil..

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz döneminde başladı ama kış döneminin de iddialı yapımlarından birisi olmaya aday. Dizinin hikayesini çok seven izleyiciler, başrol oyuncularına da çok alıştı. Aşk Mantık İntikam 10. yeni bölümü ile 27 Ağustos Cuma günü ekrandaki yerini alacak. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Yeni bölümde Esra korkuyor ama Ozan, “Asla kötü bir şey olmasına izin vermeyeceğim” diyor. Bu sefer her şeyin farklı olacağı sözünü veren Ozan, Esra’yı ikna etmeyi başarıyor.