Ana sayfa Dizi Haberleri Off ki ne off! Sadakatsiz’de yeni durumu kimse beklemiyordu!

Off ki ne off! Sadakatsiz’de yeni durumu kimse beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisinin 22. bölümünden öyle bir fragman yayınlandı ki, izleyicilerin içinin yağları resmen eridi… Volkan, Asya ve Ali ile birlikte akşam yemeğindedir. Yeniden bir aile gibidirler, Asya erkek egemenliği olarak görülen oyun konusunda bile yeteneklidir. Volkan’ın yeniden aile olabilme hissiyatını ifade eden sözleri, geçmişe mi dönüyoruz sorusunu sordurdu…

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı Sadakatsiz, geçtiğimiz gün yayınlanan 21. bölümü ile tüm kategorilerde reytinglerde bir miktar düşüş yaşamıştı. Dizinin yeni bölümde nasıl sonuçlar alacağı da merak konusu oldu. 22.bölümden yayınlanan ilk fragmanın sonu sürprizli olabilir. Volkan, Asya’ya “Hiç ayrılmamış gibi değil mi?” diye soruyor. Asya ise yanıt vermiyor.

Ancak bu buluşmada Asya’nın Volkan’a ne söyleyeceği dizinin gidişatını da önemli ölçüde etkileyecek gibi görünüyor. Sadakatsiz 22. Bölüm Fragmanını izleyenler bu sahnelere çok şaşırdı. Ayrıca Volkan’ın sürüne sürüne Asya’nın yanına gelişi ise birçok kişinin içinin yağlarını eritti.

Off ki ne off! Sadakatsiz'de yeni durumu kimse beklemiyordu! 7

yumuşayacak mı? İşte bu soruyu soran izleyiciler, Volkan’ın geldiği noktadan memnun. Ancak Asya’nın ne yapacağı bilinmiyor ve bu da heyecanı artırıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Volkan, yeniden aile olma hayalleriyle oğlu Ali ile birlikte Asya’nın evindedir!

Volkan oğulları ile, Asya’nın evindedir ve Ali’nin psikolojisi için gerekli olan buluşmalardan birisini gerçekleştirmektedir. Oyun oynayarak geçirdikleri akşamı Volkan, Asya’ya karşı kullanmak ister. Keyifli gece sonunda Asya’ya yeniden aile olabileceklerini hissettiren cümleler kurar. Asya ise Volkan’ı, soğuk bir surat ile dinlemektedir.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!