Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bela geliyorum diyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bela geliyorum diyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan ve reytingleri düşmeye başlayan Doğduğun Ev Kaderindir, yeni başlayan Fox TV’nin Masumiyet dizisi ile 3. en çok izlenen dizi olabilme yarışı yapıyor. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın ilk iki sırayı elde ettikleri çarşamba akşamları, orta sıralardaki iki dizinin yarışı da dikkat çekiyor.

Masumiyet yeni başladı ama iddialı oyuncu kadrosu ve güçlü konusu ile yükselmesi hiç de zor görünmüyor. tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise ikinci sezonunda ve haftalar önce çok daha iyi reytingler alabiliyordu. Son dönemde ise azalan izleyici ilgisi bir türlü geri dönmüyor..

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 35 bölümü yayınlandı. 36. yeni bölüm 17 Mart akşamı izleyicinin karşısında olacak. Yeni bölümden fragman da paylaşıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde bela geliyorum diyor! 7

Barış ile Zeynep’in aşklarının ilerlediği, birbirlerine daha da yakınlaştıkları anlara şahitlik edeceksiniz. Mehdi ise herkesin kendisinden korktuğu gerçeğini görmek istemiyor. Mehdi’nin başında bir dert var ama bu sevdiklerine de sıçramak üzere… Fragmana bakılır ise “bela geliyorum” diyor…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 36.yeni bölümünde yine heyecan yüksek olacak. İşte yeni bölümden görüntüler: