Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Oğlak Burcu Nisan’da kariyerinde neler yaşayacak? Yeşim Arpat’ın dikkat çeken yorumu…

Oğlak Burcu Nisan’da kariyerinde neler yaşayacak? Yeşim Arpat’ın dikkat çeken yorumu…

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, Yeniay zamanında ev, aile, annenizle ilgili, konforunuzu sağlayan araç ve mekanlarla alakalı konularda yeni bir başlangıç yapacaksınız; Ev alabilir, yada ev eşyalarınızı değiştirebilirsiniz, bu dönem genç Oğlak burcu için yeni bir eğitimin başlangıcı anlamına da gelebilir. Dolunay onuncu evinizde yani bu dönemde, kariyeriniz, sorumluluklarınız ve  itibarınız ile ilgili bir gündem maddesini kapatacaksınız. Yeni bir görev, sorumluluk alabilirsiniz veya yöneticilerinizle ilgili de bir değişiklik söz konusu olabilir.

Jüpiter gerilemesi ile birlikte sorumluluklarınız artacak, biraz daha görünür olacaksınız bu dönemde yorulabilirsiniz dikkatli olun! Satürn gerilemesinde bedeninizle, kendinizi yansıtma biçiminizle ilgili konularda daha rahat nefes alacaksınız.