Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisi güzel yorumlar aldı, ikinci bölümde büyük ikilem!

Oğlum dizisi güzel yorumlar aldı, ikinci bölümde büyük ikilem!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı merakla beklenen dizisi ‘Oğlum’ yayınlanan etkileyici ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. Dizi izleyicileri Oğlum isimli yeni yapıma büyük ilgi gösterdi. Sosyal medyada da diziyle ilgili birçok paylaşım yapıldı. İlk bölümün hemen ardından ise merak konusu olan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. İlyas’ın okul çıkışına geç kaldığı için Melike’ye sitem ettiği tanıtımda Melike, Kaan’ın okuluna saldırıyor.

Tuğrul ve Zeynep, Efe’nin bahsettiği kanıt olan kanlı gömleği bulurken Zeynep’in, “Bildiğinizi söylerseniz çocuğunuz suçlu bulunacak, saklarsanız aklanacak. Siz olsanız ne yapardınız?” sorusu dikkat çekiyor. Zeynep’in oğlu için kaldığı bu ikilem tüm ebeveynlere de “Sen olsan ne yapardın?” sorusunu düşündürüyor.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 16 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!