Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık, Son Yaz aylar önce bitirildi ama yeni başarısı Fox TV’yi gıdıklıyor!

Yok artık, Son Yaz aylar önce bitirildi ama yeni başarısı Fox TV’yi gıdıklıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin erken final yaptırdığı Son Yaz, 2021 yılının en talihsiz dizisi konumuna düştü! Fox TV’nin 11 dizi ile başladığı 2021-2022 sezonunda üst üste final kararları alması ve sekizinci dizisini de bitirme adımı atması herkesi şaşkınlığa çevirdi…

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Misafir, Elbet Bir Gün, Elkızı, Kanunsuz Topraklar dizileri sona erdi, son olarak da Aşk Mantık İntikam için final kararı verildi. Bu dizilerin her biri iyi oyuncularla kurulu olan güçlü hikayeler sunan yapımlar olsa bile izleyici ilgisinin düşük kalması erken finallerin bahanesi oldu.

Üst üste final yapan Fox TV dizileri arasında en talihsizinin ise Son Yaz olduğunu söylemek gerekiyor. İlk sezonunda Cuma akşamları yayınlanan, ikinci sezonda Cumartesi akşamları izleyicinin karşısına gelen dizi, ne yazık ki 26 bölümlük bir ömre sahip oldu. İkinci sezonda sadece 5 bölüm devam etmesi de büyük bir şanssızlık idi.

Adba Analytics ölçümlerine göre 2021 yılının en popüler televizyon dizilerinde Son Yaz, ikinci sırada yer aldı. Yanlış okumadınız, Fox TV’nin erken final yaptırdığı dizisi sosyal medyada bir tek Sen Çal Kapımı tarafından geçildi. Sen Çal Kapımı 2021 yılı boyunca 12.9 milyon paylaşım ile en çok konuşulan dizi olmayı başardı.

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan, Funda Eryiğit, Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı Son Yaz dizisi ise 2.6 milyon paylaşım ile en çok konuşulan ikinci dizi oldu.

Dizi televizyon reytinglerinde Fox TV’nin istediği noktayı elde edememiş olabilir ama bu veriler bile Son Yaz dizisine gösterilen müthiş ilgiyi ve izleyicilerdeki hayal kırıklığını anlatmaya yetiyor.

İşte 2021 yılının en popüler televizyon dizileri listesi:

Yok artık, Son Yaz aylar önce bitirildi ama yeni başarısı Fox TV'yi gıdıklıyor! 7