Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum dizisi reytinglerde patladı, şimdi Sadakatsiz dizisi düşünsün!

Oğlum dizisi reytinglerde patladı, şimdi Sadakatsiz dizisi düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmaya başlanan Oğlum dizisi, geçtiğimiz hafta ortalamanın üzerinde elde ettiği reytinglerle iyi bir başlangıca imzasını atmıştı. Hikayesi ile izleyicileri sarsan dizinin ilk bölümünde bir çocuğun ölümü ise yürekleri yakmıştı. Dramın en ağır şekilde yansıdığı ve psikolojik gerilimi de fazla olan Oğlum dizisinin ikinci bölümü de çok etkileyiciydi.

Canan Ergüder, Songül Öden, Timur Acar, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Serhat Teoman ve Kubilay Aka gibi oyuncuların başrolünde yer aldığı dizi, hem hikayesi hem de güçlü kadrosu ile çok dikkat çekti… İlk bölümde izleyicinin ilgisini çekmeyi başarması ile göz dolduran Oğlum dizisi, ikinci bölümde ise tüm reyting kategorilerinde bir basamak daha yukarıya çıkarak, çok iyi sonuçlar elde etti.

Çarşamba akşamının iyi çıkış yapan dizisi haline gelen Oğlum, Kanal D’nin Sadakatsiz isimli dizisinin bir miktar izleyici kaybı yaşaması nedeniyle de bu yapıma yaklaşabileceğinin ilk sinyalini verdi. Sadakatsiz’in düşüşü, Oğlum’un yükselişine neden oldu…

Sadakatsiz dizisinde işler karışacak

Oğlum dizisi tüm kişilerde günü altıncı bitirirken, AB ve ABC1 kategorilerinde ise dördüncülük elde etti. Sadakatsiz ile Oğlum dizileri arasındaki reyting farklı hala ciddi boyutta ama Oğlum dizisinin bir basamak daha yukarı çıkması, iki yapımı rakip haline getirecek.

Kuruluş Osman dizisinin tüm kategorilerde çift haneli reytinglerle birincilik elde ettiği Çarşamba rekabetinde, Sadakatsiz dizisi ise artık ikincilikten de oldu… Tüm kişiler ve AB gruplarında üçüncü sırada yer alan Kanal D’nin Sadakatsiz dizisi, ABC1’de ise günü dördüncü olarak tamamladı.

Hala Sadakatsiz dizisinin çok önde olmasına rağmen Oğlum’un ikinci bölümü ile yaptığı etkili çıkış, gelecek haftalarda bu iki yapım arasında ciddi bir rekabet yaşanabileceğine işaret ediyor. Tabii ki 23 Şubat Çarşamba akşamı Fox TV’de başlayacak olan Son Nefesime Kadar isimli dram dizisi de bu yarışı çok daha sert bir hale getirecek.