Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin gücü işte bu! Destan dizisi herkesi yanılttı, düşecek diye bekleyenler şaşırdı!

Ebru Şahin gücü işte bu! Destan dizisi herkesi yanılttı, düşecek diye bekleyenler şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv dizisinin sadık izleyici kitlesinin oluştuğu ve güçlü bir konumda olduğu artık çok daha net bir şekilde görülüyor… Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin, salı rekabetine katılan Baba isimli Show TV yapımının başlaması ile birlikte düşüş yaşaması bekleniyordu.

11. bölümü 15 Şubat akşamı yayınlanan dizinin hayranları hikayenin ilerleyişinden memnun. Çok da başarılı bir bölüm ile birlikte Destan dizisi tüm kişiler kategorisinde ikinci sırada yer alırken, zirveyi de zorlamaya devam ediyor. Dizinin AB’de altıncı sırada yer alması daha önceki sonuçlara bakıldığı zaman normal kabul ediliyor. ABC1 kategorisinde ise üçüncülük elde eden atv dizisi, yine iyi reytingler elde etti.

Baba gibi çok etkili bir dram yapımının ilk kez izleyici ile buluşmasına ve çok da iyi başlangıç yapmasına rağmen Destan’ın bundan olumsuz etkilenmemesi herkesi şaşırttı. Dizinin ne kadar güçlü ve etkili olduğunu, ayrıca izleyicilerin de ne kadar sadık bir şekilde destekledikleri böylelikle anlaşıldı.

Gelecek hafta yani 22 Şubat Salı akşamı Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi de rekabete katılacak. Baba’nın iyi çıkışı ve Üç Kız Kardeş’in de güçlü hikayesi ile birlikte Destan dizisinin asıl durumu önümüzdeki birkaç hafta içinde netleşecek.

Ancak görünen o ki, Ebru Şahin hayranları kahraman kadın karakteri olan Akkız’ı çok sevdi ve onu desteklemeye devam edecek. Ebru Şahin de çok başarılı geçen 3 sezonluk Hercai performansının ardından yeni dizisinde de kendisini izleyicilere kabul ettirmeyi başardı.

Reytinglerin iyi seviyede gelmesinde ünlü oyuncunun hayranlarının verdiği güçlü desteğin de payı var.