Ana sayfa Sosyal Medya Özgü Kaya ile Berker Güven partnerliği izleyicilere gözyaşı olarak dönecek!

Özgü Kaya ile Berker Güven partnerliği izleyicilere gözyaşı olarak dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş isimli yeni Kanal D dizisi önümüzdeki hafta izleyicilerle buluşacak. 22 Şubat Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesi başrolde yer alan İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlandı. Reha Özcan ile İclal Aydın partnerliği ekrana ayrı bir sıcaklık katacak. İki başarılı isim fragmanlardan yansıyan görüntülere göre gayet iyi bir uyum yakaladı.

Asıl dizi hayranlarının merak ettikleri Özgü Kaya ile Berker Güven uyumu ve enerjisi olacak.. Dizinin hikayesinde birbirlerine tam da aşkla bağlı olmayan iki karakterin bir hayatı paylaşmaya çalışmasının öyküsünü izleyeceksiniz. Türkan karakterinde Özgü Kaya, tüm güzelliği ve yetenekleri ile ekrandaki yerini alacak. Oyuncu. en son Kimse Bilmez isimli atv dizisinde başrolde bulunmuştu ve 2 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

Özgü Kaya ile Berker Güven partnerliği izleyicilere gözyaşı olarak dönecek! 3

Berker Güven ise, Vatanım Sensin dizisinde parladıktan sonra Zalim İstanbul dizisindeki Nedim karakteri ile popülerlik yakaladı. Geçen sezon Alev Alev isimli Show TV dizisinde başrolde izlediğimiz oyuncu, yine aksi ve yine izleyicileri gıcık edecek bir karakter ile ekranlara dönüş yapıyor.

Vatanım Sensin dizisinde 2017-2018 sezonunda yer aldığı dönemde Aleksi isimli izleyicileri biraz da gıcık eden bir karakteri başarıyla canlandıran Berker Güven, Zalim İstanbul’da sevilen bir karaktere hayat verdi ama Alev Alev’deki İskender karakteri birçok izleyicinin nefretini kazanmıştı.

Birbirine benzer rollerde yer alan Berker Güven, Somer karakteri ile de Üç Kız Kardeş dizisinde izleyicilerin sinirlerini zıplatmasına neden olabilir. Somer hiç de istemeyerek Türkan ile evlenecek. Somer’in annesi Rüçhan hanımın gelinine kötü davrandığı noktada da eşinin gözyaşlarına seyirci kalacak.

Özgü Kaya ile Berker Güven partnerliği izleyicilere gözyaşı olarak dönecek! 4

Bu yönleri ile Berker Güven için yine etkileyici duyguları ekrana yansıtabileceği, büyük bir sınav niteliği taşıyan bir rol gelmiş oldu.

Somer ile Türkan, Üç Kız Kardeş dizisinin en önemli rolleri olarak öne çıkıyor. Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisinin uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu.