Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde asıl hikaye ve asıl büyük sınav şimdi başlıyor!

Oğlum dizisinde asıl hikaye ve asıl büyük sınav şimdi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV dizisinin ilk bölümü 9 Şubat’ta yayınlandı ve büyük de beğeni topladı. Sosyal medyada çok konuşulan dizinin reytingleri de iyi geldi. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingler ile güzel bir açılış yapan Oğlum dizisi için fırsatlar var.

Özellikle Kanunsuz Topraklar’ın final yapmasının ardından 16 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümün daha çok izleyiciye hitap etmesi bekleniyor. Kadın izleyicilerin daha yoğun şekilde desteklediği Oğlum dizisindeki etkileyici hikaye ve güçlü duygular, birçok izleyiciyi ekrana çekmeye başladı.

Dizinin etkili bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka gibi çok tanınmış isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümde iyi bir reyting sıçraması yapması kimseyi şaşırtmaz. Ayrıca hikaye zayıflayan Sadakatsiz dizisinin de kadın izleyiciler tarafından desteklendiği v yaşanan kopuşlarda Oğlum dizisine geçiş olacağı gözüküyor.

Oğlum dizisinde asıl hikaye ve asıl büyük sınav şimdi başlıyor! 7

İlk bölümde verilen “suçlu çocuk yoktur, suça sürüklenen çocuk vardır” şeklindeki mesaj da izleyicileri çok etkiledi.

Küçük bir çocuğun ölümüyle iki ailenin altüst olan hayatları ekran başındaki izleyicileri derinden etkiledi. Küçük Kaan’ın nasıl öldüğü merak konusu olurken finalde Efe’nin pedagog Demet ve komiser Sedat’a itirafı herkesi şoke etti.

Efe, Kaan’ın başına gelenlerden kendisinin sorumlu olduğunu söylerken kanıt olarak gömleğinin üzerinde kan olduğunu ifade etti. Gözyaşları içinde Kaan’ı öldürdüğünü açıklayan Efe’nin doğru söyleyip söylemediği ise akıllarda soru işareti bıraktı.

İlk bölümün hemen ardından merak konusu olan 2. bölüm tanıtımı yayınlandı. İlyas’ın okul çıkışına geç kaldığı için Melike’ye sitem ettiği tanıtımda Melike, Kaan’ın ölümüne sebep olduğunu düşündüğü öğretmenin okuluna saldırıyor.

Tuğrul ve Zeynep, Efe’nin bahsettiği kanıt olan kanlı gömleği bulurken Zeynep’in, “Bildiğinizi söylerseniz çocuğunuz suçlu bulunacak, saklarsanız aklanacak. Siz olsanız ne yapardınız?” sorusu dikkat çekiyor. Zeynep’in oğlu için kaldığı bu ikilem tüm ebeveynlere de “Sen olsan ne yapardın?” sorusunu düşündürüyor.