Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı gibi, Melisa Şenolsun’un reddedip de pişman olduğu çok dizi var!

Masumlar Apartmanı gibi, Melisa Şenolsun’un reddedip de pişman olduğu çok dizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisine ikinci sezonda katıldı. Hikayede Rüya karakterini canlandıran oyuncu, bir projeyi daha bitiriyor ve yeni işler için de gelen teklifleri değerlendirmeye başlayacak.

Masumlar Apartmanı’nın hikayesinden Rüya karakterinin ayrılacağı ortaya çıktı. Melisa Şenolsun için artık hikayeden ayrılma vakti geldi. Oyuncunun dizinin en başında Farah Zeynep Abdullah’ın canlandırdığı İnci karakteri için gelen teklifi geri çevirdiğine yönelik bir iddia vardı.

Melisa Şenolsun, ikinci sezonda dizinin kadrosunda yer aldı ve iyi de bir çıkışa imzasını attı. Oyuncunun Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu youtube programında yaptığı tercihlere yönelik olarak söylediği sözler çok dikkat çekiyor. Melisa Şenolsun, kendisine gelen ve kabul etmediği dizilerin ne kadar etkili olduğunu görünce bu hayatta en yanlış kararları alan kişinin kendisi olduğunu düşünüyor.

Masumlar Apartmanı gibi, Melisa Şenolsun'un reddedip de pişman olduğu çok dizi var! 7

Hayatı kaçırma konusuyla ilgili soruyu yanıtlayan güzel oyuncu, bu durumun kendisi için artık olmazsa olmaz bir hale geldiğini ifade etti.

Melisa Şenolsun, şu açıklamasıyla kabul etmediği birçok dizi projesinin çok iyi yerlere geldiğini de belirterek, seçim yapma konusundaki sıkıntısını anlattı:

“O kadar çok var ki hatta eğer ben size terapistlik yapacaksam konuları seçmek gerekecek. Doğadaki bütün yanlış kararları ben alıyorum gibi bir hisse kapılıyorum hatta. Ben astrolojiye acayip inanan biriyim; burcum Terazi, yükselenim Akrep, haritam da inanılmaz derecede karışık.

Dolayısıyla ben sürekli birçok işten birini seçiyorum ve diğer işler yayınlanmaya başlayınca ‘Evet yine harika bir karar aldım’ diyorum çünkü ne zaman seçmediğim bir iş olsa kesin tutuyor ve o sezon ekranlarda estiriyor. Elbette her zaman kalbimin sesini dinleyerek projeleri seçiyorum ama bu durumdan da kaçamıyorum.”