Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde herkesin beklediği sır perdesi aralanıyor!

Oğlum dizisinde herkesin beklediği sır perdesi aralanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin farklı ve çarpıcı hikayesi ile ilgi gören Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kaan isimli çocuğun katilinin ortaya çıkmasını heyecanla bekleyen izleyiciler, büyük bir sürpriz ile karşılaşabilir..

Efe’nin suçlanması ve ailesinin yaşadığı zorluklar şimdiye kadar Oğlum dizisindeki ana konuydu. Ancak artık işler değişiyor. Dizinin dokuzuncu bölümü ile birlikte gizemli bir adamın varlığı ile hikaye yön değiştirecek. Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Kubilay Aka ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde gizemli adamın kim olduğu sorusu izleyiciler tarafından çok sorulacak.

Olay gününe dair kafaları karıştıran anların ekrana geldiği fragmandaki sahnede Kaan, Melahat’ın yanından ayrılıp ormanda başka yöne doğru giderken gizemli bir adamla karşılaşıyor. Ellerindeki siyah eldivenin dikkat çektiği bu kişinin kim olduğu merak konusu olurken akıllara “Kaan’ın katili bu gizemli adam mı?” sorusu geliyor.

Sekizinci bölümün finalinde Demet, Efe’yle görüşmeye gittiğinde küçük çocuk Kaan’ın öldüğü güne dair detayları anlatmaya başladı. Kaan’ın ağaçtan düştüğünü ve bir daha kalkmadığını söyledi. Kaan’ın boğularak öldürüldüğünü bilen Demet’in duydukları karşısında kafası karıştı.

Tam bu sırada Tuğrul, Demet’in Efe’yle görüşmesini engelleyerek onu evden kovdu. Savcı, Demet’in artık Efe’yle görüşmemesi konusunda kararını verirken bu durumun davanın seyrini nasıl etkileyeceği merak konusu oldu.

Oğlum dizisinde herkesin beklediği sır perdesi aralanıyor! 7

Oğlum dizisinin dokuzuncu bölümü 6 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Yine duyguların öne çıkacağı, Kaan’ı öldüren gizemli kişinin kim olduğunun ip uçlarının verileceği heyecanlı anlar yaşanacak. Yeni bölüm öncesi paylaşılan fragman ile heyecan iyice arttı.