Ana sayfa Sosyal Medya Oğlum dizisinin Bulut’u Kubilay Aka kısa sürede büyük işlere imza attı!

Oğlum dizisinin Bulut’u Kubilay Aka kısa sürede büyük işlere imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Oğlum isimli dizi Çarşamba akşamları yayınlanıyor. Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Nihal Şahin ve Timur Acar gibi önemli isimlerin yer aldığı yapımda, ayrıca Kubilay Aka’yı da izleme fırsatı buluyoruz.

Vatanım Sensin dizisiyle dikkatleri çeken Kubilay Aka, ardından da Çukur dizisindeki Celasun karakteri ile büyük çıkış yakaladı. Aşk 101 isimli Netflix dizisiyle büyük beğeni toplayan oyuncu, geçen yaz Cam Tavanlar isimli dizide de başrolde yer almıştı.

Oğlum dizisi ile birlikte yeniden Show TV ekranına dönüş yapan Kubilay Aka, Bulut karakterini canlandırıyor. Oyuncunun performansı hayranlarını memnun ederken, böyle önemli bir ekibin içinde yer almak da oyuncu adına güzel bir deneyim fırsatı sunuyor.

Oyuncu, “Dizi güzel gidiyor. Huzurlu bir setimiz var. Daha çok yeni başladı her şey, heyecanlıyız. Tatlı bir telaş, güzel bir telaş. Mutluyuz” diye konuştu.

Hem dijital platformlarda hem de televizyon dizilerinde yer alarak üst üste önemli adımlar atan Kubilay Aka, güzel projelerin içinde yer almayı arzu ettiğini de söyledi.

Oyuncu, “Güzel senaryolar içinde olmak istiyorum, güzel kadrolardan, güzel insanlardan bir şeyler öğrenmeye devam etmek istiyorum. İnşallah böyle devam eder” dedi.

Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu son dönemde yaptığı kamplarla ilgi görüyor. Ayrıca müzik çalışmaları da yürüten Kubilay Aka, evinde arkadaşları ile birlikte eğlenerek müzik çalışmaları yaptıklarını anlattı.

Aslı Bekiroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılan oyuncu, bunun doğru olmadığını ve iyi bir arkadaş olduklarını ifade etti.