Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oğlum dizisinin Sedef’i Tuğçe Açıkgöz’den karakteri ile ilgili çok özel açıklamalar!..

Oğlum dizisinin Sedef’i Tuğçe Açıkgöz’den karakteri ile ilgili çok özel açıklamalar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı Oğlum dizisinde Canan Ergüder, Songül Öden, Feyyaz Duman, Nihal Yalçın, Timur Acar ve Serhat Teoman’ın da aralarında bulunduğu tecrubeli isimlerle birlikte rol alan oyuncu Tuğçe Açıkgöz dizide ‘Sedef’ karakterine hayat veriyor.

Oyuncu, Habertürk’ten Aytekin Teker’e verdiği röportajda Sedef’le ilgili, “Çok duygusal ama hissettiklerinin ötesinde yaşamaya zorlamış. Herkesten sakladığı bir sırrı var” açıklamasını yaptı.

Oğlum dizisi için, “Özenilmiş ve çok düşünülmüş bir iş. Sert bir iş olmasına rağmen zorlamadan derdini aktardığını düşünüyorum” ifadelerini kullanan oyuncu “Her karakter çok boyutlu, hikayesi çok güzel. Sedef’i oynamak için çok heyecanlandım ve heyecanlanmaya devam ediyorum.

Sevmeye çok hazır bir kız Sedef. Ailesini, sevgilisini, çocukları… Çok duygusal ama hissettiklerinin ötesinde yaşamaya zorlamış. Herkesten sakladığı bir sırrı var, O’na bir tavsiye verecek olsam, her şeyin gelip geçici olduğunu söylerdim herhalde. Tek gerçeğin yaşadığımız an olduğunu ve zamanın iyileştirmek gibi bir gücü olduğunu söylerdim” şeklinde konuştu.

Oğlum dizisinin Sedef'i Tuğçe Açıkgöz'den karakteri ile ilgili çok özel açıklamalar!.. 81

Tuğçe Açıkgöz, ‘Sedef ile gerçek karakterinin uyuştuğu noktalar var mı?’ sorusunu ise; “Ben de net olmaktan hoşlanırım iletişimlerimde. Ne hissediyorsam söylerim. Sedef de öyle” cevabını verdi.

Peki Oğlum dizisinde Kubilay Aka’nın canlandırdığı ‘Bulut’ karakteriyle Sedef arasındaki ilişki nasıl şekillenecek? Tuğçe Açıkgöz bu konuda şu açıklamayı yaptı; “’Sedef ve Bulut’un ilişkisi aslında imkansızlıklar üstüne kurulu. Bulut bu durumun farkına yeni vardı ancak Sedef henüz bilmiyor. Sedef’in ne tepki vereceğini ben de merak ediyorum. Ama Tuğçe olsaydı sorumluluğu Bulut’a yüklemezdi, muhtemelen dürüst ve samimi olmadığı için hakkında endişeye düşerdi.”

Oynamaktan çok keyif aldığım insanlarla çalışıyorum” açıklamasını yapan oyuncu; “Mutlu olduğu mesleği yapabilen şanslı bir kesimde olmanın üzerine bir de böyle şahane insanlarla çalışmak çok güzel” ifadelerini kullandı.