Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinden ayrılan Utku Ateş’in izinden Hüseyin Sevimli gidiyor!

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Utku Ateş’in izinden Hüseyin Sevimli gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisi büyük başarı kazanan bir yapım oldu. İkinci sezonu devam eden dizinin yeni bölümlerini izleyiciler heyecanla bekliyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümlerinde önemli gelişmeler izleyicileri bekleyecek. Dizinin son bölümlerine Rıfat karakteri damgasını vurdu.

Hüseyin Sevimli’nin çok başarılı şekilde canlandırdığı Rıfat karakteri, Sevilay Gültekin’in canlandırdığı Meryem’in tavrıyla sarsıldı. Rıfat, büyük aşkla bağlı olduğu ve evlenerek yuva kurmayı arzuladığı Meryem’den beklemediği bir tokat yedi. Meryem ayrılık kararı verdi ve Rıfat da kendini bulma yolculuğuna çıktı.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Utku Ateş'in izinden Hüseyin Sevimli gidiyor! 25

Dizinin ilk sezonunda benzer bir durumu Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri yaşamıştı. Dilek ile nişanlı olan Serdar, terk edilmişti ve bu durumu da kabullenmek istememişti. Ancak Ciritçi Abdullah’ın yol göstermesi ile birlikte kalbi kırılan ve öfkesine yenik düşen Serdar gitti, yerine ruhunu temizlemiş ve arınmış birisi geldi.

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Utku Ateş'in izinden Hüseyin Sevimli gidiyor! 26

İşte huzuru bulma yolculuğunda sıra Rıfat’a geldi. Meryem’in kendisini terk etmesinin acısını yaşayan Rıfat, Ciritçi Abdullah ile çıktığı yolculukta nasıl bir değişim sergileyecek?

Utku Ateş’in ardından Hüseyin Sevimli’de yine izleyicilere farklı duygular yaşatacak sahnelerde başarılı şekilde yer alıyor…

Gönül Dağı dizisinden ayrılan Utku Ateş'in izinden Hüseyin Sevimli gidiyor! 27

Serdar, hikayeden ilk sezonun sonunda Elif’i terk ederek ayrıldı. Rıfat’ın hikayedeki yolculuğunun nasıl gelişeceği ise merakla bekleniyor… Gönül Dağı dizisi, şimdiye kadar 57 bölüm yayınlandı ve büyük bir başarı elde etti. Dizinin üçüncü sezonuyla da ekranda yer almaya devam etmesi bekleniyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolündeki dizi, milyonlarca hayrana sahip ve her hafta çift haneli reytingler alarak güçlü yürüyüşüne devam ediyor.