Ana sayfa Dizi Haberleri Oğlum’un iki başrolü Timur Acar ve Nihal Yalçın, dizi izleyicilerinin aklını başından aldı!

Oğlum’un iki başrolü Timur Acar ve Nihal Yalçın, dizi izleyicilerinin aklını başından aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV’nin yeni dram dizisi ilk bölümü ile yayına başladı ve sosyal medyadan da çok ilginç tepkiler aldı. Hikayenin daha başlangıcında bir çocuğun ölümü ile birlikte izleyiciler olayların etkisinden uzun süre çıkamadı.

Sosyal medyaya yansıyan yorumlarda Oğlum dizisinin ilk bölümünün herkese bir ders niteliğinde olduğu ve çocuk sahibi ailelerin de empati yaptıklarını ortaya koydu. Bu empati sonucunda da izleyen birçok kişi dizinin etkisinden çıkamadı.

Dizide Nihal Yalçın, kendisini ailesine adayan ve Ceren ile Kaan isimli çocuklarının mutluluğu için de her türlü zorluğa katlanan Melike isimli bir kadını çok başarılı şekilde canlandırdı. Ancak Kaan daha küçük yaşında öldürüldü ve ilk bölümde yaşanan bu acı Melike karakterinin her haline yansıdı. Dizi hayranları da Nihal Yalçın’ın izleyicilerin yüreğini alt üst eden sahnelerdeki performansından övgüyle söz etti.

Oğlum'un iki başrolü Timur Acar ve Nihal Yalçın, dizi izleyicilerinin aklını başından aldı! 8

Bundan önce Kırmızı Oda isimli diziye konuk olan Nihal Yalçın, yine bir dram rolüyle izleyenleri çok etkilemişti.

Melike’nin kocası İlyas da bir baba olarak oğlunu kaybetmenin acısını ekran başındaki herkese geçirdi. Timur Acar, geçim sıkıntısı çeken bir ailenin reisi ve onlar için de her şeyi yapan bir baba.

Yaşanan bu acı olayda ailesinin dağılmasını engelleme çabasıyla da Timur Acar’ı İlyas rolünde ilerleyen bölümlerde çok etkili bir şekilde izleyeceksiniz.

Oğlum'un iki başrolü Timur Acar ve Nihal Yalçın, dizi izleyicilerinin aklını başından aldı! 9

Oğlum dizisinde büyük dram yaşayan Melike ve İlyas karakterlerinde iki oyuncunun çok başarılı olduğunu ve dizi hayranlarının da onları takdir ettiğini belirtelim.

Oğlum dizisinin 16 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak ikinci bölümünde yine çok etkili sahneler bulacaksınız.