Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç denilince Demet Özdemir’in mimikleri ve yüzünün hali bile değişiyor!

Oğuzhan Koç denilince Demet Özdemir’in mimikleri ve yüzünün hali bile değişiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, uzun bir aradan sonra aşk konusuyla yeniden magazin gündemini süslüyor. 2021 yılının ilk aşklarından biriside Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç oldu… İkili birlikteliklerini de sosyal medya paylaşımları ile duyurdu ve hayranlarından da yoğun bir destek görüyor.

Gazetecilerle sohbet eden Demet Özdemir, hayranlarından gelen güzel yorumlardan memnun. Oyuncu, “Tabii mutlu oluyorum. Neden olmayayım” diye konuştu ve her şeyin de yolunda gittiğini ifade etti. Oğuzhan Koç ile ilgili muhabirin soru sorduğu an ve sonrasında kısa cevaplar veren oyuncunun hem tavrı hem mimikleri dikkat çekiciydi.

Aşkıyla ilgili soruda utandığı da gözlenen oyuncunun gözleri de parıldıyordu… Çok yoğun olduğunu ve yorgunluk yaşadığını da ifade eden Demet Özdemir, Oğuzhan Koç ile aynı eve taşınacakları ile ilgili iddialara da yanıt verdi.

“Yok öyle bir şey” diyerek aynı evde yaşamayacaklarının altını çizen Özdemir, “Benim evim yapılırken, inşaat aşamasındayken Rıfat Yüzüak’ın evinde kaldığım yazılmış. Rıfat’ın evinin nerede olduğunu bilmem. O Rutkay Öziş. O da zaten çok alındı. Yeter artık dedi, ismimi de yazamıyorlar dedi. Öyle aynı evde yaşamak gibi bir durum yok” şeklinde konuştu.

14 Şubat Sevgililer Günü hatırlatması yapıldı. Özdemir, bunun çok ezberlenmiş bir şey olduğunu ifade etti ve şu yorumda bulundu: “İster istemez bilinç altımıza yerleşti. Ne kadar özel olması, önemli olması gerektiği. Ama benim için o kadar da önemli değil. Her gün güzel zaten.”

Instagram’da çok takipçisi olanlara daha çok rol gittiği ile ilgili son dönemdeki tartışmalarla ilgili soruda ise oyuncu, “Yetenek, çalışma azmin, cesaretin çok dışında bir şey, takipçinin çok dışında bir şey. Yüzde yüz etkiliyor diyemem ama yüzde 10-20 tabii ki etkiliyordu. Her tür iş için geçerli olduğunu düşünmüyorum. Yetenek olmadığı zaman ne kadar uzun süreli iş yapabilirsin ondan da emin değilim” dedi.

Hayatı boyunca fake hesap açmadığını belirten Özdemir, çok kötü patlayacağını bildiği için bunu yapmadığını da sözlerine ekledi.

Demet Özdemir’in açıklamalarını videoda bulabilirsiniz…