Ana sayfa Dizi Haberleri Doğuduğun Ev Kaderindir cepte, Demet Özdemir şimdi yeni proje heyecanı yaşıyor!

Doğuduğun Ev Kaderindir cepte, Demet Özdemir şimdi yeni proje heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 25 Aralık 2019 tarihinde başladı ve pandemi nedeniyle bir süre ara verdikten sonra, ikinci sezonda da ekranda yer almaya devam etti.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisine, ikinci sezonda Engin Öztürk de katıldı. Güçlü performansı ile dikkat çeken Özdemir, ilk kez bir dram projesinde yer almasına rağmen rolünü gayet başarılı şekilde canlandırmasıyla da takdir görüyor.

TV8 ekranında dizinin gidişatı iyi ve reytingleri de ortalamanın üzerinde bulunuyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3. sezona taşınması noktasında hem hikayesi hem de karakterleri uygun bir pozisyonda. Yani dizi 3. sezona da rahatlıkla gidebilir ve izleyicileri de mutlaka takip edecektir.

Doğduğun Ev Kaderindir, Demet Özdemir’in tecrübesini artırdığı ve kendini çok daha iyi ifade ettiği bir dizi olarak akıllara yerleşti. Oyuncu yeni bir projesinin olduğu duyurusunu da yaptı.

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Özdemir, “Duyurmuş gibi olmayayım ama, bir film yapmayı düşünüyorum, yazın. Ben yazın da çalışacağım” diyerek sinema filmi müjdesini verdi. Filmin romantik komedi türünde olacağını ifade eden oyuncu, bunun dışında hiçbir şeyin belli olmadığının da altını çizdi.

Ünlü oyuncu daha önce 2015 yılında Tut Sözünü ve 2017 yılında da Sen Kiminle Dans Ediyorsun isimli iki sinema filminde rol almıştı. Yaz ayında çekilecek olan film ile ilgili net bir bilgi de henüz yok. Ancak Özdemir, hayranlarına sürprizi açıkladı ve detaylar da merakla bekleniyor.