Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç’a sevgilisi Demet Özdemir’den O Ses Türkiye desteği!

Oğuzhan Koç’a sevgilisi Demet Özdemir’den O Ses Türkiye desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle buluşmaya başlayan O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda jüri üyelerinden birisi de Oğuzhan Koç oldu… Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Ebru Gündeş ile birlikte yarışmanın öne çıkan isimleri arasına katılan Oğuzhan Koç, bir hayli heyecanlı.

Katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtlayan Oğuzhan Koç, O Ses Türkiye’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Koç, “Çok heyecanlıyız, çok keyifle başladık. Zaten jüri ile yıllardır arkadaşız.Kanal da zaten evimiz gibi. Yeni gelmiş gibi değil de kırk yıllık işimi yapıyormuş gibiyim. O yüzden çok rahat ettirdiler beni. Onlara da teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Demet Özdemir’in daha önce yarışmaya katılarak şarkı okuduğu hatırlatıldı. Özdemir, bir kez daha programa katılarak şarkı söylemeyeceğini ve sevgilisini de zor durumda bırakmayacağını belirterek esprili bir yorum yaptı.

Demet Özdemir, O Ses Türkiye’yi de överek, sevgilisi Oğuzhan Koç’a şu sözlerle destek verdi: “Türkiye’de başka bir ses yarışması yok ve bence yıllardır çok güzel bir yere sahip oldu o yüzden önemi çok büyük televizyon için. Tabi orada Oğuzhan’ı görmek bence çok gurur verici. Hem söz hem beste yapıyor olması yarışmacılar için büyük avantaj, bence Oğuzhan’ı seçin.”