Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın aksiyon rollerinde veliahtı bakın kim!

Oktay Kaynarca’nın aksiyon rollerinde veliahtı bakın kim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yılların eskitemediği, her projesi ile gündeme damga vuran ve canlandırdığı karakterler ile de fenomen olan, aksiyon dizilerinin aranılan bir ismi var ise, kuşkusuz o kişi Oktay Kaynarca’dan başkası olamaz…

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakterine hayat veren ünlü oyuncu Kaynarca, bu rol ile öyle bir damga vurdu ki, dizi hayranları aradan geçen yılların ardından hala “İstanbul’un Sefiri Süleyman Çakır” sözüyle sosyal medyada ismini anmaktan vazgeçmiyor.

Oktay Kaynarca, aksiyon dizilerinin en çok yakıştığı isimlerin başında geliyor. Ünlü oyuncunun bir veliahtı var ise, bu kişi Tolga Sarıtaş’tan başkası olamaz… Söz dizisindeki Yavuz Karasu performansı ile büyük başarı kazanan genç oyuncu, şimdilerde ise Arıza dizisinde Ali Rıza ile hayranlarını etkiliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli performansı ile yine fenomen bir karaktere imza atan Kaynarca, sosyal medyada da zaman zaman paylaşımları ile dikkat çekiyor.

Son pozunda karizmasını sergileyen ve “Herkesin menzili yüreği kadardır, ne fazla ne az” diyerek de beğeni kazanan oyuncu yine hayranlarını mest etti.

Oktay Kaynarca'nın aksiyon rollerinde veliahtı bakın kim! 8

Tolga Sarıtaş da genç jenerasyonun en iddialı aksiyon dizisi oyuncularından birisi konumunda. Ali Rıza karakteri ile Pazar akşamları Show TV ekranında yer alan oyuncu, birçok kişi tarafından Oktay Kaynarca’nın veliahtı olarak görülüyor.

Sarıtaş, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde de hem karizması hem de oyunculuk performansı ile yine büyük dikkat çekecek.

Oktay Kaynarca'nın aksiyon rollerinde veliahtı bakın kim! 9