Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin konusu belli oldu! Bu kez çok acıklı bir hikaye olacak!

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin konusu belli oldu! Bu kez çok acıklı bir hikaye olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV’de altı sezon boyunca yayınlandıktan sonra olaylı bir şekilde sona eren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yeni dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Konusu belli olan yeni dizinin hikayesi izleyiciyi ağlatacak.

Ekranın en deneyimli oyuncularından Oktay Kaynarca, ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinin başrol oyuncusuydu. Dizi yedinci sezonunun ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanırken, bölümün yayınlanmasına saatler kala EDHO’nun yayınlanmayacağı açıklandı. Daha sonra yapılan açıklamada da yapımcı ve kanal arasında yaşanan anlaşmazlık sebebiyle EDHO’nun sona erdiği duyuruldu.

Bu durum EDHO izleyicisinde büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. Dizilerinin bu şekilde bitmesini kabullenemeyen izleyici ATV’yi bu yüzden hala affedemiyor. Dizinin fanları ATV’ye hala kızgın ancak hayranı oldukları başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yine aynı kanalda ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinin konusu belli oldu! Bu kez çok acıklı bir hikaye olacak! 7

Oktay Kaynarca’nın yeni projesini belirlediğine dair açıklama daha önce yapılmıştı. Buna göre yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği dizi ATV’de yayınlanacak. Oktay Kaynarca da başrolde yer alacak.

Dizinin konusu da aşağı yukarı belli oldu. Oldukça acıklı bir konuya sahip olacak dizinin çok sert bir erkeğin hikayesi ekseninde gelişeceği belirtildi.

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Dizinin diğer oyuncularının kim olacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Oktay Kaynarca’nın dizinin başrol oyunculuğunun yanı sıra yapımcılığını da üstleneceği belirtildi.