Ana sayfa Sosyal Medya Mevlana dizisi daha başlamadı ancak dizide bir çift var ki hayranları sosyal medyada hashtag açtı bile!..

Mevlana dizisi daha başlamadı ancak dizide bir çift var ki hayranları sosyal medyada hashtag açtı bile!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  TRT’nin dijital platformu için çekildiği bilinen Mevlana dizisi için Konya’da yoğun bir emek harcanıyor. 13. yüzyılın atmosferini yansıtan plato için çok çalışıldığı biliniyor.

Mevlana’nın hayatını anlatan dizinin oyuncu kadrosunda da etkili isimler var. Ünlü oyuncu Bülent İnal’ın Mevlana’yı canlandıracağı dizide oyuncuya, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim, Nilay Deniz, Mert Karabulut, Turgay Aydın, Can Nergis, Baki Davrak, Burak Can, Gizem Aydın, Muhammet Emre Kaya, Musa Evren, Betigül Ceylan ve Haluk Piyes eşlik ediyor.

Tecrübeli oyuncular ile genç yetenekleri buluşturan, Can Ulkay’ın yönettiği,  Ali Aydın’ın kaleme aldığı Mevlana dizisinin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Dizide ‘Ömer’ ve ‘Efsun’ karakterlerini canlandıran Kaan Yıldırım ile Devrim Özkan ikilisi adına hayranları sosyal medyada daha şimdiden hashtag açtı bile. Instagram hesabında, dizideki partneriyle fotoğrafını paylaşan Kaan Yıldırım’ın paylaşımı ikilinin hayranlarından büyük ilgi gördü.

Mevlana dizisi daha başlamadı ancak dizide bir çift var ki hayranları sosyal medyada hashtag açtı bile!.. 8

İkilinin hayranları, fotoğrafın altına #efsunömer hashtagiyle pek çok yorumda bulundular. İkili birbirine çok yakıştırılıyor. Devrim Özkan da instagramda Kaan Yıldırım ile birlikte fotoğraflarını paylaşarak, ‘bence hazırız partner’ yazdı.

Mevlana dizisi daha başlamadı ancak dizide bir çift var ki hayranları sosyal medyada hashtag açtı bile!.. 9

13. yüzyılda, Selçuklu’nun hüküm sürdüğü dönemde Konya’da geçen hikaye için hem dekor hem kostüm hem de aksesuar olarak da büyük bir hazırlık yapıldı. Mevlana dizisi, 2022 yılında TRT’nin her yönüyle en çok konuşulacak projelerinden birisi olacak gibi duruyor.