Ana sayfa Sosyal Medya Olgun Şimşek, Ramo dizisine veda etti! Cihangir’in gidişi değil ama Nehir’in hali üzdü!

Olgun Şimşek, Ramo dizisine veda etti! Cihangir’in gidişi değil ama Nehir’in hali üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Ramo dizisinin 28. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Reytinglerde bir miktar düşüş yaşansa da dizinin hikayesinde aksiyonun dozu hiç düşmedi. Ramo ile Cihangir’i karşı karşıya getiren son sahnede ise bir ayrılık yaşandı.

Ramo dizisinin 2. sezonunda yapıma katılan Olgun Şimşek, Cihangir karakteri ile kötü bir adama çok başarılı bir şekilde hayat verdi. Ancak 28. bölüm Cihangir’in vedasına sahne oldu. Ramo’yu öldürmek üzere başına silahı dayayan Cihangir, silah boş çıkınca ve tüm korumaları da ona silah doğrultunca ne yapacağını şaşırdı. Kızı Nehir’in yanına giden Cihangir’i öldürmek için harekete geçen Ramo ise bahçede vurarak en büyük düşmanını öldürdü.

Ramo dizisinden ayrılan Olgun Şimşek için tüm ekip bir araya geldi ve pasta kesildi. Setteki buluşmada Ramo dizi ekibi, ünlü oyuncu Olgun Şimşek’e hoş bir veda sürprizi gerçekleştirdi.

Olgun Şimşek, Ramo dizisine veda etti! Cihangir'in gidişi değil ama Nehir'in hali üzdü! 7r

Dizinin kötü adamı olmasına rağmen hikayede güçlü bir konumu bulunan ve Ramo’yu daha da heyecanlı bir hale getiren Olgun Şimşek, 28. bölüm itibari ile yapıma veda etmiş oldu. Veda sahnesi ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Cihangir’in kızının gözleri önünde Ramo tarafından vurulduğu anlar izleyicileri derinden etkiledi. Cihangir’in öldüğüne sevinmek isteyenler, Nehir’in halini görünce bir hayli üzüldüklerini belirten yorumlar yaptı. Nehir’in hem annesinin ölüsünü görmesi hem de babasının öldüğü anlara şahitlik etmesi birçok dizi hayranını derinden etkiledi.

İşte Cihangir’in diziye veda ettiği o anlar: