Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo, Son Yaz, Akıncı, Akrep! Reytinglerde kim düştü, kim çıktı?

Ramo, Son Yaz, Akıncı, Akrep! Reytinglerde kim düştü, kim çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan diziler arasında Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar güçlü performanslar sergiledi. Arka Sokaklar totalde 8’li reytinglerle birinci olurken, ikinci sırada Kırmızı Oda yerini aldı. tv8 dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise 9-10 reytinglere ulaştı ve yine birinciliğe adını yazdırdı. Peki bu iki dizi dışında ekranda yerini alan diğer 5 yapım ne yaptı?

Show TV ekranıda Ramo, Fox TV’de Son Yaz, Star TV’de Akrep, atv’de Akıncı ve TRT1 ekranında da Payitaht Abdülhamid reyting yarışına tutuştu. 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanan diziler arasında müthiş bir reyting yarışının yaşandığını gözlemliyoruz.

Genel olarak reytinglerde tüm yapımlarda bazı düşüşler ve kısmi yükselişle de oluştu. Ramo ve Son Yaz dizileri birbirleri ile rekabet halinde bulunuyor. Ramo ABC1’de günü üçüncü olarak bitirirken, Son Yaz ise AB’de 3. oldu. Yani farklı kategorilerde farklı dizilerin öne çıktığı bir gün yaşandı.

Ramo, total ve ABC1 gruplarında 6’nın altına geriledi ama çok da büyük bir kayıp olmadı. 3. bölümü ile ekrana gelen Son Yaz dizisi ise beklenen çıkışı bir türlü yapamadı ama kötü de değil. Total ve AB’de 5’e yaklaşan dizi, ABC1’de ise 5’li oranları yakaladı.

atv’de yayınlanan Akıncı, ikinci bölüme göre yüksek ama ilk bölüme göre hala düşük reytingler alıyor. Yine de belirli bir kitleyi etkileyen dizinin totalde daha iyi sonuçlar aldığını, AB ve ABC1 gruplarında bir miktar düşük kaldığını gözlemliyoruz.

Akrep dizisi ise ABC1’de 4’lü reytingler elde ediyor ve kendi kitlesine ulaşıyor. AB’de düşük kalan dizi, totalde ise 4’e yaklaştı ama geçemedi.

TRT1 ekranlarında 5. sezonu devam eden Payitaht Abdülhamid, hikayenin tarihi gerçeklerden uzaklaşması nedeniyle bir hayli eleştiri aldığı bir bölümle ekrandaydı. Dizinin reytinglerinin de düşüş yaşadığı ve kendi kitlesinden de kayıplar olduğu görülüyor. Total ve AB’de 3’ün altında ilerleyen dizi adına sonuçlar pek de olumlu değil.

İşte 15 Ocak Cuma gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Ramo, Son Yaz, Akıncı, Akrep! Reytinglerde kim düştü, kim çıktı? 8

Ramo, Son Yaz, Akıncı, Akrep! Reytinglerde kim düştü, kim çıktı? 9