Ana sayfa Dizi Fragmanları Olmaz denilen her şey Camdaki Kız dizisinde oluyor!

Olmaz denilen her şey Camdaki Kız dizisinde oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin 28. yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Tamer Levent gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin son dönemde düşen reytingleri dikkatleri çekmişti.

Perşembe rekabetinde Mahkum dizisinin gerisinde kalan Camdaki Kız, dram yüklü hikayesiyle yine de milyonlarca izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Kanal D ekranında her bölümü büyük br psikolojik sınav niteliğinde geçen dizide Nalan karakterinin kendi hataları ile yüzleşmesine tanıklık edeceksiniz.

Camdaki Kız dizisinin 28. bölüm fragmanında Nalan, “Konağa geri dönmeyeceğim dedim, döndüm. Sedat’a bundan sonra nasıl güvenirim dedim, ona da geri döndüm. Yapmayacağım dedim her şeyi yaptım” diye konuşuyor. İçini Muzaffer’e döken Nalan’ın hamile olma ihtimali de izleyicileri fazlasıyla şaşırtacak.

Nalan, hamile mi? Nalan, Sedat’la barışıp konağa döndüğü için kendini sorguluyor. Muzo ise Nalan’ın ayakta duramamasını önemseyerek hamile olabileceğini düşünüyor. Nalan, hamilelik testinin sonucunda anne olacağını mı öğrenecek?

Camdaki Kız dizisinin 28. yeni bölümü birçok soru işaretiyle dolu ve yeni bölüm öncesi de izleyiciler neler yaşanacağını merakla bekliyor. İşte dizinin 27 Ocak’ta yayınlanacak olan 28. yeni bölümünden ilk fragman: