Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D’deki dizisini bekliyor!

Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D’deki dizisini bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın çok satan romanlarından birisi de Üç Kız Kardeş… Ayvalık’ta anne ve babasıyla mutlu bir çocukluk geçiren 3 kız kardeşin hayata adım atmaları ve başlarından geçen olayları anlatan yeni dizi yakında Kanal D ekranında yayınlanacak.

İclal Aydın da dizinin başrollerinde yer alıyor. Hikayenin diziye dönüştürülmesi aşamasında senaryoya önemli katkılar yapan İclal Aydın, 2018 yılından sonra yeniden setlere dönüş yaparak oyunculuk kariyerine de devam ediyor. Mucize Doktor dizisinde Adil karakteri ile sevilen, Seksenler dizisinde de izlediğimiz Reha Özcan da yeni dizideki erkek başrol olarak yer alıyor.

Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D'deki dizisini bekliyor! 10

Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu’nun üç kız kardeşi canlandırdığı dizide, Türkan, Dönüş ve Derya’nın hikayeleri izleyicileri fazlasıyla etkileyecek. Süreç Film imzasını taşıyan dizinin ilk fragmanı paylaşıldı. Çok etkili bir hikayenin geldiğini ve kitabı okuyanların da büyük bir heyecanla diziyi beklediğini gözlemliyoruz.

Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D'deki dizisini bekliyor! 11

“Kitabını okudum, heyecanla bekliyorum” diye yorum yapan dizi hayranları, sosyal medyada çok heyecanlı olduklarını belirten yorumlarda bulundu. Şubat ayında başlaması beklenen dizi için bir izleyici şu yorumda bulundu:

“Kitabını bir solukta okudum. Çok güzeldi. Okurken insanı içine alıyordu. Gözlerim dolu dolu okudum. İnşallah kitaptan çıkmazlar.”

Bir başka izleyici ise İclal Aydın’ın bu kitabı sayesinde kitap okumayı sevdiğini belirtirken, dizi olmasından da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D'deki dizisini bekliyor! 12

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla çok dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinin Kanal D’de çok iyi reytingler elde etmesi bekleniyor.

Üç Kız Kardeş Fragmanı Yayında! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği yeni dizisi “Üç Kız Kardeş” yakında Kanal D’de!

Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç gibi birbirinden başarılı isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yönetmenliğini Eda Tokgöz üstlendi. Senaryosunu Betül Yağsağan kaleme aldığı dizide aile sıcaklığı da bulacaksınız, hayatın gerçeklerinin ne kadar acı olabileceğini de göreceksiniz.

Üç Kız Kardeş kitabını okuyanlar, heyecanla Kanal D'deki dizisini bekliyor! 13

Aile sıcaklığını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan dizinin çekimleri Ayvalık’ta devam ediyor. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran Üç Kız Kardeş romanından uyarlanan, ekran yolculuğuna yakın zamanda başlamaya hazırlanan dizi, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi ile izleyenleri çok etkileyecek.

İşte Üç Kız Kardeş dizisinin ilk fragmanı: