Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de bir dizi bitiyor, hemen yenisi başlıyor!

Fox TV’de bir dizi bitiyor, hemen yenisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon yayınlanan ve izleyicilerin yeterince destek vermediği tam 6 dizi final yaparak üzdü. Uzak Şehrin Masalı, Elbet Bir Gün, Misafir, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları ve son olarak de Elkızı… Bu dizilerin hepsi de reytingleri düşük olduğu için kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldı…

Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Mahkum, Aşk Mantık İntikam dizileri ise yola devam ediyor. Toplam 11 dizi ile sezona başlayan kanalın sadece Yasak Elma ile çok iyi durumda olduğunu, yayındaki diğer dizilerin de reytinglerde düşüşler yaşadığını belirtelim.

Fox TV ekranında 30 Ocak Pazar akşamı Elkızı dizisinin 13. bölümü yayınlanacak ve bir dizi daha ekrana veda edecek. Kanalın üst üste dizilerini bitirmesine rağmen yeni yapımlar da hazırlanmaya devam ediyor.

Fox TV'de bir dizi bitiyor, hemen yenisi başlıyor! 8

Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı Son Nefesime Kadar isimli dizi ise çok yakında başlayacak. Fragmanı paylaşılan dizinin Şubat ayının ilk haftasında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Geçen sezon Kefaret isimli diziyi uzun süre pazar akşamları yayınlayan Fox TV, Nurgül Yeşilçay hayranlarından güçlü destek görmüştü.

Maske Kimsin Sen yarışmasının cumartesi akşamları devam etmesi ve Son Nefesime Kadar isimli dizinin de Elkızı’nın yerine pazar akşamları yayınlanması bekleniyor.

Fox TV'de bir dizi bitiyor, hemen yenisi başlıyor! 9

Begüm Birgören, Rojda Demirer, İpek Filiz Yazıcı, Emre Bey ve Baran Bölükbaşı gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı yeni dizi bir polisiye yapım olacak.

İki çocuğundan birisini kaybetmiş, 46 yaşındaki Mihre isimli bir kadın polisin, kayıp vakası üzerinden yaşadığı olayların ekrana getirileceği dizi heyecanlı bir yapım olacak.