Ana sayfa Dizi Haberleri Ölüm Zamanı dizisinin yayın tarihi netleşti!

Ölüm Zamanı dizisinin yayın tarihi netleşti!

tarafından ker_def

Exxen platformunun 1 Ocak 2021 itibari ile yayın hayatına başlaması ile birlikte diziler konusunda da müthiş bir çalışma dönemi ortaya çıktı. 2-3 aylık dönem içinde 20’ye yakın projenin platformda yer alması durumundan söz ediliyor… Hükümsüz, Şeref Bey, İşte Bu Benim Masalım, Öğrenci Evi, Sihirli Annem gibi yapımlar ile dikkatleri çeken Exxen’e şimdi de yeni bir dizi daha geliyor.

Birçok kişinin dikkatini çeken Ölüm Zamanı isimli dizinin afişleri geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Dizinin etkileyici bir oyuncu kadrosu ve hikayesi bulunuyor. Dizinin yayın tarihi konusunda da önemli bir detay ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 8 bölüm olarak çekilen Ölüm Zamanı’nın çekimleri tamamlandı ve montaj aşamasına geçildi.8 bölümün de Nisan ayının ilk haftasında Exxen platformunda yayınlanması bekleniyor. Bir gecikme yaşanmaması durumunda izleyiciler çok yakın bir zaman içinde diziyi izleyebilecek.

Ölüm Zamanı dizisinin yayın tarihi netleşti! 7

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ahmet Mümtaz Taylan, Mert Yazıcıoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Mert Ramazan Demir, Ece Yaşar ve İdris Nebi Taşkan.

‘’Ölüm Zamanı’’ kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıra dışı olayları konu alıyor.