Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde kimse böyle bir şoku beklemiyordu!

Hercai dizisinde kimse böyle bir şoku beklemiyordu!

tarafından ker_def

atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya Pazar akşamları devam eden Hercai dizisinde 62 bölüm geride kaldı. 3.sezonu devam eden dizinin 63. yeni bölümünü 14 Mart Pazar, yani bu akşam saat 20.00’de izleyebileceksiniz.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde heyecan dolu anlar yaşanıyor. Ancak dizinin reyting sorunları da her geçen hafta daha da büyüyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde güçlü bir konumda bulunan Hercai iyice düşüş yaşadı. Ortalamanın altına doğru hareket eden düşüş trendi bir türlü durdurulamadı.

Zaten AB ve ABC1 kategorilerinde kötü durumda olan Hercai’nin izleyicilerin ilgisini kaybetmeye devam etmesi en büyük sorun olarak gözüküyor… Dizinin 63. bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizide Reyyan’ın Dilşah yüzünden büyük şok yaşayacağı anlara şahit olacaksınız. Peki 63. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Hercai dizisinde kimse böyle bir şoku beklemiyordu! 7

Duydukları karşısında şoke olan Reyyan, Dilşah’ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşır ve ona karşı tedbir almak zorunda olduğunu anlar. Bu sırada Azat’ın ortadan kaybolmasının sorumlusu olarak Miran’ı gören Cihan ise elinde silah, düğün evini basar.

Füsun’un yaptıklarını öğrenen Zehra gözü dönmüş bir halde Aslanbey konağına giderken Miran’dan daha fazla gerçekleri saklayamayacağını anlayan Reyyan ikisi için güzel bir akşam hazırlar.

Aynı gece, Miran’ın da Reyyan’a bir sürprizi vardır ancak olaylar beklenmedik biçimde gelişir. Miran karanlık ve sonu felaket bir yola girmek üzeredir, onu durdurabilecek tek kişi ise Reyyan’dır.