Ana sayfa Dizi Haberleri Olumsuzlukların fazlalaştığı Hekimoğlu dizisi için umut ışığı doğdu!

Olumsuzlukların fazlalaştığı Hekimoğlu dizisi için umut ışığı doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Hekimoğlu dizisi, izleyicilerini yeniden kazanmaya başladı. Dizinin 22. bölümü dün akşam yayınlandı ve AB grubu reytinglerindeki 4,5’lik oran dizinin yeniden hayranlarını kendisine çekmeye başladığına işaret etti.

Uzun bir aradan sonra yeniden yükseliş yakalayan Hekimoğlu dizisinde total reytingleri hala düşük. ABC1 grubu da toparlanma eğiliminde. Timuçin Esen, Okan Yalabık ve Ebru Özkan gibi üç usta ismi buluşturan Hekimoğlu dizisinin farklı konsepti ilk sezon daha çok ilgi çekmişti.

Yine de reytingler noktasında dünkü bölümün sonuçlarının iyi gelmesi tüm ekip adına sevindirici bir gelişme. Hekimoğlu, House MD isimli ABD dizisinden uyarlandı. Dizide her hafta bir veya iki vaka çözülüyor.

Ateş Hekimoğlu karakterinde Timuçin Esen son derece başarılı performansı ile yapımı sürükleyen isimlerin başında geliyor. Reytinglerin de düzelme yolunda olması ile tehlike bölgesinden uzaklaşan Hekimoğlu, yine de sezon sonuna kadar performansını artırarak sürdürmeli.

Dizinin 3. sezona da yürümesi için bu sezonki sonuçlarının istikrarlı olması ve en azından 4’lü reytinglerin üzerinde kalması şart. Ayrıca diziye yönelik bir başka eleştiri ise konuk olarak katılan isimlerin iyi seçilmemiş olması…

Güven Kıraç, Belçim Bilgin ve Defne Samyeli dizide kendini gösteren isimler olmuştu. Konuk oyuncunun kim olacağı ve hikayesinin ne olacağı konusunda da ekibin daha detaylı düşünmesine ihtiyaç var. İzleyiciler Güven Kıraç’ın canlandırdığı Vahap bey karakterini hiç sevmemişti. Ayrıca Belçim Bilgin’in oynadığı Selin karakteri de olumlu bir iz bırakmadı.