Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı reytingde kasırga gibi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çaresiz kaldı!

Masumlar Apartmanı reytingde kasırga gibi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çaresiz kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarını baskın dizisinin Masumlar Apartmanı olduğunu artık bilmeyen yok. 5 sezondur Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başarılı performanslar sergilediği de biliniyor… İki dizi arasındaki fark da reytinglerde ortaya çıkıyor…

20 Ekim Salı akşamının reyting sonuçları ortaya çıktı. TRT1 dizisi Masumlar Apartmanı müthiş bir başarı yakalayarak bu sezonun en iyi reytinglerine ulaştı. Tüm diziler arasında şimdiye kadar alınan en iyi oranları tutturan Masumlar Apartmanı, 10-15 arası reyting oranlarıyla fazlasıyla kıskandırıyor. Dizi tüm kategorilerde dün akşam da birinci sırada yer aldı.

Salı akşamları birinciliğini rakibine kaptıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise yükseliş sergilemeye devam ediyor. atv’nin aksiyon dolu yapımı, yeni karakterleri ve hikayedeki yeni gelişmelerle kendi izleyicisini konsolide ediyor.

Sağlam bir izleyici kitlesine sahip olmanın keyfini yaşayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumlar Apartmanı karşısında birincilik umudu taşımasa da yine de oranlar çok iyi. 6-8 arası reyting oranları ile ilerleyen dizi, hem yavaş yavaş yükseliyor hem de her hafta izleyicilerini mutlu etmeyi başarıyor.

Dizi, dün akşam totalde ve ABC1 gruplarında ikinci sırada yer aldı. AB’de ise 4. oldu.

20 Ekim Salı akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı reytingde kasırga gibi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz çaresiz kaldı! 7