Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ölümünün üzerinden 12 yıl geçen oyuncu Onur Bayraktar doğum gününde unutulmadı!..

Ölümünün üzerinden 12 yıl geçen oyuncu Onur Bayraktar doğum gününde unutulmadı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Oyuncu Onur Bayraktar, henüz 31 yaşındayken 2010 yılının 26 Kasım günü, sahne aldığı Leyla’nın Evi isimli oyunun çıkışında Balat’taki evine giderken Üsküdar’da geçirdiği motosiklet kazasında  yaşamını yitirmişti.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ve Kapalı Çarşı adlı dizide canlandırdığı ‘Timur’ karakteri ile tanınan Onur Bayraktar’ın vefatı sanatçı arkadaşlarını da derin üzüntüye boğmuştu.

Oyuncunun meslektaşı ve yakın arkadaşı Doğa Rutkay, Onur Bayraktar’ın doğum günü olan 15 Mayıs’ta instagram hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla unutamadığı arkadaşını bir kez daha andı.

Rutkay’ın paylaşımı hayranlarını da duygulandırdı. Onur Bayraktar ile birlikte bir fotoğrafını yayınlayan Doğa Rutkay paylaşımının altına şu duygusal sözleri yazdı;

Ölümünün üzerinden 12 yıl geçen oyuncu Onur Bayraktar doğum gününde unutulmadı!.. 7

“Nereden bilebilirdim o akşam seni son kez gördüğümü? Nasıl anlayabilirdim sana son kez böyle sarıldığımı? Birlikte geçirdiğimiz onca güzel senelerden sonra, senden ayrı geçen seneler hep hatıralarımızı anmakla geçiyor… Bir de o içten gülüşünü anımsamakla.. Bazen unutmamak için gözlerimi kapatıp, sesini hatırlamaya çalışıyorum. Dostum, kardeşim, sahne arkadaşım… Her veda erken veda. Hele sana , her veda aynı acıyla boğazımda düğümleniyor…”

Ölümünün üzerinden 12 yıl geçen Onur Bayraktar’ı meslektaşları ölüm yıl dönümünde de her yıl sosyal medya paylaşımlarıyla anıyorlar.