Ana sayfa Dizi Haberleri İlhan Şen’i ara vermeden setlere döndüren Sevmek Zamanı’nda çekimler başladı!

İlhan Şen’i ara vermeden setlere döndüren Sevmek Zamanı’nda çekimler başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yaz dizisi Sevmek Zamanı başrollerinde Deniz Işın ve İlhan Şen’i bir araya getiriyor. Kısa süre önce sona eren Aşk Mantık İntikam’dan hemen sonra yeni projesine imza atan İlhan Şen’in yeni dizisinin çekimlerine başlandı.

Yaz sezonu dizileri hız kazandı, birer birer çekimlere başladı. Bunlardan biri de başrollerinde son dönemin parlayan yıldızları Deniz Işın ve İlhan Şen’i bir araya getiren Sevmek Zamanı. ATV’nin yeni yaz dizisi Firuze ve Kaan’ın aşkını anlatacak. Dizinin çekimlerine birkaç gün önce başlandı.

Proje ilk ortaya çıktığında adı Ah Canım Hayat olarak belirtilen dizinin ismi Sevmek Zamanı olarak belirlendi. Süreç Film tarafından çekilecek dizinin senaryosu Nalan Savaş Merter’e ait. Yönetmenliğini ise Yıldız Hülya Bilban üstlenecek.

İlhan Şen’i ara vermeden setlere döndüren Sevmek Zamanı’nda çekimler başladı! 7

Sevmek Zamadı dizisi için en son Serenay Aktaş ile anlaşılmıştı. En son Savaşçı dizisiyle ekrana gelen, ardından Kalp Yarası’na konuk oyuncu olarak katılan Serenay Aktaş, Sevmek Zamanı’nda Leyla isimli bir karakteri canlandıracak. Yeni yaz dizisinde ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Beran Soysal, Muttalip Müjdeci, Çağdaş Onur Öztürk, Nimet İyigün, Onur Gözeten, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit ve Zeynep Oymak rol alıyor.

Dizinin başrol oyuncularından İlhan Şen en son Aşk Mantık İntikam dizisiyle Fox TV ekranında hayranlarıyla buluşmuştu. Şen’in başrolünü Burcu Özberk’le paylaştığı dizi kısa süre önce ekranlara veda etti. Dizi sona erer ermez İlhan Şen çok hızlı hareket ederek yeni Sevmek Zamanı ile anlaştı.

Deniz Işın ise, Sefirin Kızı’nın sona ermesinden sonra Masumiyet dizisinde rol aldı. Ömrü uzun olmayan Masumiyet’ten sonra da Exxen için çekilen efsane dizi Leyla ile Mecnun’un yeni Leyla’sı olarak seçildi. Başarılı oyuncu şimdi başrolünü İlhan Şen’le paylaşacağı yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.