Ana sayfa Sosyal Medya Ömer dizisinden sonra Selahattin Paşalı tatili bıraktı, yeniden setlere dönüş yaptı!

Ömer dizisinden sonra Selahattin Paşalı tatili bıraktı, yeniden setlere dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonuna damgasını vuran dizilerden birisi de Ömer oldu. Star TV ekranında yayınlanan dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır buluştu. İki oyuncunun etkileyici bir uyum sergilemesi izleyicileri de dizinin hikayesine çekme konusunda belirleyici bir faktördü.

Selahattin Paşalı genç yaşına rağmen ortaya koyduğu yüksek performans ile hayranlarını yine şaşırtmadı. Ömer dizisinin ardından bir süre dinlenme fırsatı bulan oyuncu, şimdi yeniden sete çıktı. Bu sefer Netflix’te ikinci sezonu çekilecek olan Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi için emek verecek olan oyuncu, yeni dönemde yine gündemde yer alan genç isimlerden birisi olacak.

Hazal Kaya ile başrolünde yer aldığı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ilk sezonu büyük ilgi çekmişti. Yurt dışında da çok sevilen dizinin ikinci sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Ömer dizisinden sonra Selahattin Paşalı tatili bıraktı, yeniden setlere dönüş yaptı! 7

“Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor.

Tülin Ece’nin de ikinci sezonda kadrosunda yer alacağı Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin hikayesinin nasıl devam edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Selahattin Paşalı’nın da Ömer dizisine yaz arası verildiği şu dönemde yeniden setlerde yer alması oyunculuk tecrübelerine yenilerini katma fırsatı sunuyor.

Paşalı, Eylül ayından itibaren de Ömer dizisinin ikinci sezonu için sette olacak ve sezon boyunca da gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor.