Ana sayfa Dizi Haberleri Onca çaba sonuç vermeye başladı! Barbaroslar’dan nihayet iyi haber var!

Onca çaba sonuç vermeye başladı! Barbaroslar’dan nihayet iyi haber var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in bu sezon çok büyük iddialarla ekrana getirdiği ama ilk bölümünden bu yana tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin reytinglerinde nihayet bir gelişme yaşandı. Dizinin izleyicileri Barbaroslar dizisinin en sonunda hak ettiği reytingleri almaya başladığını söyledi.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan gibi usta isimlerin yer aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ilk başladığı günden bu yana reytinglerden çok başarısız sonuç alıyordu. Dizi sosyal medyada birçok eleştiriye de maruz kalıyordu.

Bunun üzerine dizide oyuncu değişikliğine gidildi. Gülcan Arslan ve Melis Babadağ diziden ayrılırken aralarında Cemre Gümeli’nin de bulunduğu dokuz yeni karakter diziye dahil oldu. Özellikle Meryem karakterini canlandıran Cemre Gümeli, aksiyon sahnelerindeki performansıyla izleyiciden olumlu not aldı.

Onca çaba sonuç vermeye başladı! Barbaroslar’dan nihayet iyi haber var! 7

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde yaşanan tüm bu gelişmeler nihayet reytingi de olumlu etkilemeye başladı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü reytinglerde yükseliş göstererek tüm izleyicilerde beşinci sırada yer aldı. Dizi AB ve ABC 1’de de ikinci sıraya yükseldi.

Dizinin izleyicileri bu durumdan çok memnun. Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin nihayet hake ettiği reytingi aldığını söyleyen izleyiciler puanların önümüzdeki haftalarda daha da yükseleceğini iddia etti.

Senaristleri değiştirilen, yönetmen koltuğuna da Berat Özdoğan’ın oturması ile birlikte büyük bir yenilenme yaşayan dizinin reytingleri de iyi gelmeye başladı.