Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’in hayatı çoğunlukla set, biraz da yeğen sevgisi!

Burcu Özberk’in hayatı çoğunlukla set, biraz da yeğen sevgisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, özel hayatına yönelik yaptığı açıklama ile dikkatleri çekti. Aşk Mantık İntikam isimli diziye yaz aylarında başlayan oyuncu, romantik komedi hikayelerinin en çok aranılan kadın oyuncusu konumunda bulunuyor.

Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan dizinin başarılı gidişatını kış sezonunda da sürdürmesi önemli bir kazanım oldu. 2019 yılında Afili Aşk dizisiyle de benzer bir süreç yaşayan Burcu Özberk, şimdi de Aşk Mantık İntikam ile gündemde yer alıyor.

İlhan Şen ile başrolde buluşan ve iyi bir dizi çifti olan ikili sosyal medyada da çok konuşuluyor. Burcu Özberk, dizi çekimlerinin yoğun geçtiğini ve kendisine pek zaman kalmadığını söyledi.

Oyuncu, “Haftanın 5-6 günü setteyim, o yüzden başka bir şey yapmaya vakit kalmıyor. Setteyim. Onun haricinde özel hayatıma, yeğenime, kendime zaman ayırmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Dizi çektiği dönemde günlerini sette geçirmeye alışan Burcu Özberk, fırsat bulduğu anlarda yeğeni ile vakit geçirmeyi çok seviyor. Daha önce bu konuda açıklama da yapan oyuncu, babasız bir çocuk dünyaya getirebileceğini belirterek tartışma yaratmıştı.

Burcu Özberk'in hayatı çoğunlukla set, biraz da yeğen sevgisi! 7

Yeğeni ile birlikte yaşadığını ve onun kendisine kattığı huzurun, desteğin çok farklı olduğunu anlatan Burcu Özberk, aile ilişkilerinin kuvvetli olduğunu ve kıymetli arkadaşlarının bulunduğunu belirtti.

Zorluklarla tek başına mücadele ettiği şeklinde bir dergide yer alan açıklaması ile gündem olan oyuncu, bu konuya açıklama getirdi.

Burcu Özberk, “Hayatımda karşılaştığım zorluklarla mücadele ederim. Gidip birine anlatayım, yanımda birisi olsun, paylaşayım değil.. İlk başta kendim sindirip, kendi içimde çözüp durumu ondan sonra arkadaşlarımla, ailemle dertleşirim” açıklamasını yaptı.

Tek başına ayakta kalma konusuna önem veren oyuncu, hayatındaki birçok kırılma noktasında hep bu felsefe ile hareket ettiğini de sözlerine ekledi.